ADMITERE 2016: Cum să eviți aglomerația de la depunerea dosarelor la studii în România

admitere.foto-nadea-roscovanu
Foto: JC.md

Amba­sada Româ­niei la Chi­și­nău anunță că, în zilele de 22, 23, 25 și 26 iulie 2016, între orele 9.30 și 13.00 și 15.00 și 18.30, la sediul Lice­u­lui Teo­re­tic „Ghe­or­ghe Asa­chi”, str. Bucu­rești, nr. 64 (intra­rea din Str. Puș­kin), va func­ționa Comi­sia Mixtă de pre­lu­are a dosa­re­lor absol­ven­ți­lor de liceu din R. Mol­dova, în vede­rea ocu­pă­rii locu­ri­lor sub­ven­țio­nate de sta­tul român, dis­po­ni­bile pen­tru anul uni­ver­si­tar 2016 – 2017.

Amba­sada Româ­niei reco­mandă can­di­da­ți­lor inte­re­sați să evite aglo­me­ra­ţia din prima zi de înscri­eri. Admi­te­rea se va face în ordi­nea medi­i­lor cal­cu­late, con­form meto­do­lo­giei anun­țate, iar ordi­nea depu­ne­rii dosa­re­lor nu este relevantă.

De ase­me­nea, pen­tru evi­ta­rea aglo­me­ra­ției, Amba­sada Româ­niei în R. Mol­dova reco­mandă can­di­da­ți­lor pen­tru locu­rile în învă­țămân­tul supe­rior, ale căror nume de fami­lie încep cu litere de la A la M, să se pre­zinte în zilele de 22 și 23 iulie 2016, iar cei ale căror nume de fami­lie încep cu litere de la N la Z sunt aștep­tați în zilele de 25 și 26 iulie 2015.

Toţi can­di­da­ţii vor avea posi­bi­li­ta­tea să depună dosa­rul, asi­gură repre­zen­tan­ții Amba­sa­dei.

Taguri: #ADMITERE 2016
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente