SEAM premiază câștigătorii concursului „Apa și Sănătatea, privită în culori…”

2-30-1140×1009
Foto: romanipentruolume.ro

Asociația „Solidaritate Europeană pentru Apă în Moldova” (SEAM) va expune lucrările câștigătoare și va anunța premianții concursului „Apa și Sănătatea privită în culori…” joi, în data de 23 iunie 2016. Premierea se va desfășura la ora 19.00, în incinta grădinii Muzeului Național de Istorie a Moldovei.

Concursul dedicat viitorilor artiști plasticieni a fost lansat în data de 4 mai de către AO „SEAM” și abordează tematica Apa, Sanitația și Sănătatea. În concurs s-au înscris 27 de participanți cu 29 de lucrări, toate proiectele respectând termenii tehnici, etici și de timp, stipulați în Regulamentul Concursului.

SEAM

În data de 15 iunie, 2016, un comitet format din cinci persoane a jurizat lucrările, identificând câștigătorii. Cele 15 lucrări premiante care au reușit să sensibilizeze juriul în mod deosebit vizavi de problemele de apă, sanitație şi sănătate vor fi premiate în seara zilei de 23 iunie și ulterior expuse în galeria Organizației Națiunilor Unite din Geneva în perioada iulie-august 2016.

Premierea va avea loc în cadrul unui eveniment festiv de aniversare a activității Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare în Republica Moldova, care se va desfășura în curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei începând cu ora 19.00. Intrarea este liberă.

Concursul s-a desfășurat datorită susținerii financiare a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare în Moldova în colaborare CEE –ONU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente