(video) Lavender Fest – Cum poți să ajungi sâmbătă la cel mai frumos mirositor eveniment din Moldova

11351162_947995885240125_3768652456656232975_n
Foto: Facebook / Klumea

Lavender Fest – Festivalul Sănătății și Frumuseții din natură se va desfășura pe 18 iunie, între 12.00 și 21.00, la o distanță de 35 km de Chișinău, în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, lângă un imens lan de levănțică.

Evenimentul care este o premieră pentru țara noastră va găzdui un târg de gastronomie vegetariană, un târg de artizanat tematic, degustații culinare, un târg de buchete de levănțică, uleiuri și alte cosmetice artizanale, servicii de masaj direct în câmpul de levănțică, decor special amenajat pentru sesiuni foto de familie, animație gratuită pentru copii, sesiuni de yoga, sesiuni foto în câmpul de levănțică și Art Lavanda, concurs de artă inspirată din levănțică.

Lavender Fest va găzdui și un mega concert de muzică clasică în aer liber, chiar în imediata apropiere a câmpului de levănțică. Invitații speciali la Lavender Fest 2016 sunt băieții din trupa GOLAN de la București și e formată din Alex, Charlie, Mihai și Ernesto. Influențele lor muzicale se combină într-o serie de armonii electrice. La eveniment, Golan vor susține un recital live în care vom avea ocazia să descoperim cât de bine se potrivește muzica lor cu aroma de levănțică.

Cei care planifică să vină la festival cu mașina proprie trebuie să știe că traseul este extrem de simplu. O luați în direcția Aeroportului Chișinău, apoi spre Anenii Noi. Organizatorii au filmat și un video cu traseul.

 

cobusca

 

Cei care în ziua evenimentului vor să ajungă la festival, dar nu au mașină, vor putea lua un microbuz pus pe rută special de organizatori, din sectorul Botanica, de la stația terminus a troleibuzului 22. Microbuzele vor începe să circule începând cu ora 10.00, la fiecare 30 de minute. Prețul unei călătorii este 25 lei într-o singură direcție.

 

13445266_1141320202574358_7910247235732052493_n

IMG_5890

 

Chiar dacă evenimentul este organizat într-un câmp deschis, organizatorii vor avea grijă să-i aprovizioneze pe cei veniți cu umbră, apă, electricitate și toalete.

Festivalul Levănțicii este preconizat să se încheie la ora 21.00. Biletele la eveniment pot fi achiziționate la un preț de 250 de lei/persoană. Copiii până la 12 ani și pensionarii intră gratuit (la prezentarea carnetului de pensionar). Biletele pot fi cumpărate online prin intermediul site-ului iTicket.md.

„Cum să te îmbraci la Lavender Fest? În alb. Unu – ca să nu te topești de căldură și ca să iasă frumos în poze. Doi – pentru că te rugăm noi foarte mult să respecți ținuta vestimentară, ca să faci parte din gașcă noastră ‪#‎klumea‬”, spun organizatorii evenimentului. Vezi aici un pic de inspirația cu ce ținute să te îmbrăci la Festival.

Stai cu ochii pe Klumea pentru detalii. Vizitează Klumea.eu și urmărește pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente