(foto) Bumblebee, tobogane și înghețată gratuită – așa s-a sărbătorit Ziua Copilului la Orhei

bumblebee
Foto: Primăria Orhei

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată în mod deosebit la Orhei, unde copii au devenit eroii principali. Cu această ocazie, Primăria orașului a pregătit un program special dedicat celor mici, care au avut parte de o adevărată poveste.

Peste 20 de mii de copii cu părinţi au venit din toate colţurile ţării pentru a sărbători această zi importantă dedicată copiilor.

Astfel, ziua de  1 iunie la Orhei  a  debutat cu festivalul „Vise Dulci”.  În programul festivalului au fost incluse lecţii de dans, jocuri distractive, labirinturi, trambuline, o paradă de păpuşi, ateliere de creație, jocuri interactive cu clovni şi cei mai profesionişti animatori, jocuri virtuale, aquagrim şi multe alte surprize.

Photo Credit: Primăria Orhei

Tonul petrecerii a fost dat de o defilare cu păpuși. Totodată,  tarabele cu dulciuri i-au încântat pe micuți, căci  au fost pe măsura așteptărilor lor.

Cireașa de pe tort a evenimentului a fost parada cu daruri. În exclusivitate, Primăria Orhei a pregătit pentru copii,  un trenuț cu înghețată.

Photo Credit: Primăria Orhei

Mai mult, în cadrul evenimentului de amploare, Primăria Orhei le-a oferit gratuit copiilor mii de înghețate.

Totuși, cea mai mare surpriză a sărbătorii de 1 iunie, a  fost  show-ul senzaţional cu ROBOŢI,  aduşi de peste hotare.  Copii, dar și maturii au rămas cu adevărat impresionați de cele văzute.

Photo Credit: Primăria Orhei

De la eveniment nu a lipsit Primarul de Orhei, Ilan Șor.  Edilul a urcat în scenă împreună cu familia,  adresându-se către cei prezenţi cu un  mesaj de felicitare.

„Dragi copii,  Vă felicit din suflet cu această zi minunată și Vă doresc să aveți o copilărie fericită și plină de evenimente frumoase!.  Primăria Orhei va depune toate eforturile ca an de an, să beneficiați de cît mai multe surprize frumoase”, a punctat edilul.

Photo Credit: Primăria Orhei

Din program nu a lipsit și  un concert cu invitați speciali. Astfel,  pe scena din piața Vasile Lupu au evoluat: trupa de copii „Dulce Band”, Natalia Gordienko, Eugen Natan Doibani, FRRARM şi Black & WHITE.

Photo Credit: Primăria Orhei
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente