Consecințele ploii de marți: Au fost deblocate 24 de automobile, iar unul a căzut într-o gaură

13343123_891804070947033_7412173146127283867_n

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, pe teritoriul Republicii Moldova s-au înregistrat precipitații abundente, în special în Capitală. În cele din urmă, pe mai mule străzi din municipiul Chişinău polițiștii au intervenit în deblocarea a 24 de automobile.

În cazul unei unități de transport blocate, ofiţerii de patrulare au ajutat o femeie şi un copil de doi ani să iasă din mașină. Aceştia au fost urcați în automobilul de serviciu și transportaţi la domiciliu, în siguranţă. Toate maşinile blocate din cauza precipitaţiilor abudente au fost deblocate din apă de către angajații Serviciului Situaţiilor Excepţionale.

Pe strada Maria Drăgan a căzut un arbore pe drum, iar pe strada Timiş intersecție cu strada Cireşilor, în urma surpării asfaltului, un automobil de model VAZ-2107 a căzut în surpură. În urma intervenției angajaților Inspectoratului Naţional de Patrulare și Serviciului Situaţiilor Excepţionale, automobilul a fost evacuat. Nimeni nu a avut de suferit.

Pe teritoriul raioanelor Cimișlia, Leova, Ialoveni, Străşeni, Ungheni, Călăraşi, Nisporeni, Anenii Noi, Bender, Criuleni, Dubăsari, Rezina, Şoldăneşti, Orhei şi Telenești, chiar dacă au fost înregistrate precipitații, atât drumurile naţionale, cât şi cele locale nu au fost blocate.

Totodată, ofiţerii de patrulare au depistat pe strada Albișoara şi Zaichina 42 numere de înmatriculare, dintre care cinci au fost deja recuperate de către proprietari.

În acest context, Inspectoratul Naţional de Patrulare solicită şoferilor care şi-au pierdut plăcuţele de înmatriculare, să se adreseze la Dispeceratul Brigăzii de Patrulare a INP (strada Doga 18), pentru a le ridica.

Poliţia face un apel către cetăţenii care au găsit plăcuţe de înmatriculare de la maşini să le predea la Brigada de Patrulare sau celui mai apropriat echipaj de patrulare ori poliţist.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente