(video) Trupa „The Wax Road” va lansa un nou videoclip. Piesa vine să-ți pulseze energia prin vene

The Wax Road photo
Foto: The Wax Road

Formația „The Wax Road” lansează un nou videoclip la piesa „Do things right”. Cântecul este „Un sound clasic dar cu aromă proaspătă”, caracteristică pentru întregul album de debut al trupei.

După cum au promis la lansarea primului lor single „Let me feel”, The Wax Road revine cu lansarea unui video clip pentru „Do Things Right” – noua lor piesă în care se îmbină armonios Hard Rock-ul classic și nuanțele Rock-ului modern, tot acest mix fiind trecut prin sălbăticia unui Fuzz și condimentat atât de un cor de voci, precum și de un solou psychedelic la chitară. Piesa vine cu un mesaj profund și o secție ritmică uriașă, care-ți pulseazăFormația „The Wax Road” lansează un nou videoclip la piesa „Do things right”. Cântecul este „Un sound clasic dar cu aromă proaspătă”, caracteristică pentru întregul album de debut al trupei.

Trailerul demonstrează că videoul, regizat de Vlad Bolgarin, va fi unul de cea mai înaltă calitate, fapt ce se datorează conlucrării cu VOLT Cinematography. Tot aici, pe lângă membrii trupei The Wax Road vedem și alți 4 actori care par a fi niște personaje negative, cu diferite arme în mâini, aleargând spre scenă unde putem doar presupune că va avea loc o ciocnire crâncenă. Avem sau nu dreptate, rămâne să aflăm foarte curând, fiindcă au mai rămas zile numărate până la lansarea video clipului.

TheWaxRoad este o tânără trupă din Republica Moldova, fondată în anul 2013 de Dan Timofei (Voice&Leadguitar) și VictorCeban (Drums), cărora li se alătură și Ion Tiuticov (Rhythmguitar), toți trei fiind elevi ai aceleiași școli de muzică. Formația se conturează când Cristi Budac (Bassguitar) acceptă să facă parte din trupă.

În cazul în care v-a plăcut trailer-ul ați putea să urmăriți performanțele tinere formații pe pagina lor de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente