(foto, video) Tinerii Ecologiști te invită în echipă să participi la ameliorarea mediului în care trăim

1
Foto: environment.md

Rețeaua Tinerilor Ecologiști (RTE), o comunitate de tineri, ghidați de respectul față de natură și plini de entuziasm își lărgește echipa. Acești tineri au conștientizat cât de afectat este în prezent mediul în care trăim și acum sunt pregătiți ca să contribuie la ameliorarea lui. Organizația se bazează pe toate aspectele de mediu, dar în special se orientează mai mult pe protecția apelor de suprafață din țară.

Rețeaua Tinerilor Ecologiști întrunește tineri care au participat la o serie de acțiuni civice, pentru a informa și a-i motiva pe oameni să conștientizeze despre problemele care afectează și distrug râurile din țară, cum ar fi: prima expediție a tinerilor pe râul Bâc, Forumul Tinerilor din bazinul r. Bâc și Festivalurile Tinerilor „Iubește-ți râul!”, o serie de flash-mob-uri și o serie de campanii de salubrizare ale râurilor din Moldova, campanii de plantare și numeroase activități de monitorizare a calității apelor din râuri.

Photo Credit: environment.md

Nucleul de bază al echipei RTE este constituit din tinerii care s-au implicat în primii ani de activitate, adică tineri care deja au o experiență în spate și vor să o împărtășească cu voi.

Pentru a deveni membru al rețelei acest link și completați formularul pentru a aplica. Să știți că nu este nevoie să fiți ecologiști din talpă, pentru a fi parte a echipei, totul se învață pe parcurs, iar organizația este nerăbdătoare ca să faceți parte din echipa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente