7 recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 24 mai

girls11
Foto: Who What Wear

Ziua de marți e plină de evenimente colorate. Profită din plin de lista noastră de recomandări.

#1. Lansarea Cărţii de Aur a Basarabiei şi a Republicii Moldova

Cartea de AUR

O colecție de biografii ale oamenilor născuți la noi. Oameni cu care ne mândrim, oameni de valoare care au scris istoria. Autor: Denis Roşca. La ora 10:00, la Biblioteca Hasdeu. Detalii pe Facebook. 

#2. Cafea în stil brazilian

Cafea în stil brazilian

Învățați un nou mod de pregătire a cafelei, de la ora 10:00, la Coffeemolka, detalii în eveniment.

#3. DIY Club: You came in like a GEOBALL!

ARC

Învățați să faceți lucruri, la ora 15:00, la Centrul American de Resurse, este important să aveți buletinul cu voi. Intrarea este liberă, detalii pe Facebook. 

#4. Ședința Top Toastmasters din 24.05.2016

Toastmasters

Aveți frică de discursurile în public? Sunteți cointeresați să vă dezvoltați abilitățile de comunicare, precum și cele de leadership? Chisinau Toastmasters Club v​ă​ of​e​ră soluția. Aveți oportunitatea să fiți parte din lumea Toastmasters marți, ora 18.45, biblioteca B.P. Hașdeu. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului. Toastmasters International este o organizație de top care are drept scop aducerea comunicării la​​ nivel internațional.

#5. En Quiz игра #7

EN Quiz

Un joc trivia în limba rusă, la ora 20:00, la Cheeeese Karaoke la Râșcani, detalii în eveniment.

#6. Trivia Night la Smokehouse

Trivia Night

Vreți să jucați un joc de trivia în limba engleză, veniți la ora 19:00, la Smokehouse.

#7. X-MEN: APOCALYPSE 3D la Cinema Patria

După succesul obținut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-MEN: APOCALYPSE, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original – Apocalypse. În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii.  Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit. Detalii pe pagina oficială. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente