(video) Dacă îl cunoașteți pe acest tânăr, anunțați imediat Poliția! Este căutat pentru furt

1-700×352
Foto: Captură video

Tânărul care apare în imagini este căutat de către ofiţerii de investigații ai Inspectoratului de Poliţie Râşcani, pentru că ar fi furat două acumulatoare de la un camion, care era parcat pe o stradă din sectorul Râşcani al Capitalei.

Potrivit proprietarului, suma acumulatoarelor furate este de aproximativ 10 000 lei, întrucât erau funcţionale. Individul a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată la un punct de colectare a metalului uzat, cînd acesta intenţiona să le vândă, însă angajaţii firmei l-au refuzat, din motivul că n-a prezentat vreun act de provenienţă a acumulatoarelor.

În legatură cu acest fapt a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, în cadrul căreia sunt întreprinse acţiuni speciale de investigaţie, menite la identificarea şi reţinerea suspectului. Totodată, poliţia solicită ajutorul persoanelor care l-au recunoscut să prezinte informaţiile la numerele de telefon: 0 (22) 44-61-00 sau 0 797 99 002.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente