(foto) Idei pentru balul de absolvire: Îți poți lua pisica ca parteneră de dans

cat4
Foto: Sam Steingard

Sam, un tânăr american din Maryland, a ajuns vedetă în 24 de ore datorită unei fotografii în care apare în haine de gală înaintea balului de absolvire, putându-și în brațe „partenera”, care este nimeni alta decât pisica sa, Ruby, îmbrăcată cu o rochie roz. Balul marchează sfârșitul liceului în Statele Unite.

Conform tradiției, fiecare licean îmbrăcat elegant în costum vine însoțit de un (o) partener (ă), după ce și-a formulat cererea într-o formă adecvată. Însă, potrivit surorii tânărului, Caroline, care a postat fotografia în 16 data de mai pe Imgur, Sam nu a avut noroc la acest capitol, așa încât a decis ca la bal să îi fie parteneră Ruby, transmite Agerpres citând metronews.fr.

„Nu a reușit să găsească însoțitoare”, a scris Caroline alături de fotografia fratelui ei, vizualizată de aproape 150.000 de ori. Sam nu s-a lăsat descurajat și a găsit o soluție: și-a invitat prietena credincioasă, Ruby, pisica familiei. El i-a găsit chiar o rochiță potrivită, dintr-un material roz, asortat cu papionul său de la costum. Din păcate, Ruby nu a câștigat râvnita coroană destinată reginei balului, Sam preferând ca pisica să rămână acasă.

De atunci însă cei doi, om și pisică, devin pe zi ce trece prieteni tot mai buni. Sam a creat un cont pe rețeaua Instagram dedicat lui Ruby, în care pisica pozează cu mult farmec alături de ‘„partenerul” ei, încheie metronews.fr.

Photo Credit: Sam Steingard
Photo Credit: Sam Steingard
Photo Credit: Sam Steingard
Photo Credit: Sam Steingard
Photo Credit: Sam Steingard
Photo Credit: Sam Steingard
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente