(video) Noapte cu scandal în sectorul Râșcani. Doi tineri au deteriorat un panou publicitar și patru automobile parcate

85024deecaa799650ccb97c39a402dd4f1068ff439aeed7cb679bc8dea996792_full-700×352
Foto: Poliția Capitalei

Doi tineri în stare de ebrietate, în vârstă de 21 de ani, au fost reținuți de Poliția Capitalei după ce noaptea trecută au deteriorat un panou publicitar și au spart patru mașini într-o curtea din sectorul Râșcani.

În jurul orei 01.00, un echipaj 902 al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău în timp ce patrula curţile blocurilor din strada A. Russo a sectorului Râşcani, a observat doi indivizi în stare de ebrietate, care au deteriorat un panou publicitar şi patru automobile parcate. Imediat aceştia au fost imobilizaţi şi încătuşaţi, întrucât manifestau un comportament agresiv şi nu se subordonau cerinţelor legale ale poliţiştilor.

La locul faptei a fost solicitată grupa operativă din cadrul IP Râşcani pentru documentare şi constatare a tuturor circumstanţelor, iar indivizii au fost escortaţi la inspectorat. Ei s-a dovedit a fi originari din raioanele Ştefan Vodă şi Hânceşti, ambii cu vârstele de 21 ani, angajaţi la o spălătorie auto şi un autoservice.

La întrebările adresate de către forţele de ordine, indivizii n-au putut explica cele întâmplate, motivând că ar fi fost în stare de ebrietate. În acest context vor fi desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare, pentru a stabili complicitatea lor şi în alte infracţiuni înregistrate.

Actualmente ei riscă să fie cercetaţi penal pentru huliganism, iar conform prevederilor în vigoare vor fi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 8.000 la 20.000 lei sau închisoare de pînă la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente