A furat mașina pentru a pleca la discotecă în satul vecin, dar ghinion, i s-a terminat combustibilul pe drum

sam_3484

Un tânăr de 19 ani, a fost reținut pe urme fierbinți de polițiștii din Leova după ce a răpit o mașină de model „Vaz-2101”. Astăzi, în jurul orei 7.00, un bărbat din satul Coporani, r-nul Leova a sunat la poliție anunțând că i-a fost răpită mașina, parcată în curtea casei. Imediat, polițiștii au întreprins toate acțiunile pentru a depista automobilul dar și pe cel care a săvârșit infracțiunea.

În mai puțin de o oră, autovehiculul furat a fost găsit în orașul Iargara, pe marginea drumului, ca ulterior să dea și de urmele făptașului. Acesta s-a dovedit a fi un consătean de-al victimei.

Audiat de polițiști, acesta și-a recunoscut vina, menționând că a răpit mașina pentru a pleca la discotecă în satul vecin, dar ghinion, s-a terminat combustibilul și a înnoptat în mașină până dimineața, când s-a pornit pe jos pre casă, dar a fost prins de polițiști.

Atât tânărul, cât și mijlocul de transport au ajuns la Inspectoratul de Poliție Leova, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului și a se lua măsurile legale, autovehiculul urmând a fi restituit proprietarului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente