(foto, video) A spart stereotipurile! O tânără a ales să poarte o rochie neagră în ziua nunții sale

mireasa-neagra1
Foto: supertari.ro

Fiecare mireasă vrea să fie cea mai frumoasă și deosebită în ziua nunții sale, iar pentru a se asigura de acest lucru, unele sunt în stare să treacă peste orice stereotip sau tendință. Este și cazul unei bloggerițe australience în vârstă de 25 de ani, Sophie Cachia, care a decis să poarte în ziua nunții o rochie neagră.

„Întotdeauna am purtat negru, pentru că este o culoare îndrăzneață și izbitoare, care cred că mi se potrivește. Nu am ales această rochie ca să se spună că sunt fata care s-a îmbrăcat în negru la nuntă, ci am vrut să port o rochie pe care o credeam eu frumoasă. Toata lumea m-a admirat și chiar dacă nu ar fi făcut-o, nu mi-ar fi pasat. Pentru mine e important ce vreau eu, nu ce spun sau cred alții”, a precizat tânăra australiancă.

Nici mirele nu a purtat una din ținutele cu care ne-am obișnuit. Acesta a optat pentru un sacou de culoarea bordo și pantaloni din piele. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail rochia Sophiei a fost creată de designerul Anthony Montesano, fiind realizată din broderie, în formă de sirenă şi cu trenă.

Photo Credit: supertari.ro
Photo Credit: supertari.ro
Photo Credit: i.dailymail.co.uk
Photo Credit: i.dailymail.co.uk
Photo Credit: i.dailymail.co.uk
Photo Credit: i.dailymail.co.uk
Photo Credit: i.dailymail.co.uk
mirnevest.md

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente