Proiectul fotografic al unui cuplul care călătorește în jurul lumii pentru a capta imagini de basm

victoriayore24

Victoria Yore și Terrence Drysdale împărtășesc o perspectivă magică a artei prin intermediul fotografiei. Cei doi călătoresc prin lume adunând fotografii ale unor peisaje magnifice, izolate și dramatice pe care le întâlnesc în cale. Proiectul lor foto, Follow Me Away, devine cu pași rapizi viral, aşa că perechea continuă să facă fotografii fanteziste care par a fi smulse direct dintr-un basm.

Potrivit lui Yore, întregul proiect progresează foarte organic. Fotografiile nu sunt făcute intenționat, ipostazele fiind neplanificate, iar iluminatul și setările tot nu sunt modificate – perechea, pur și simplu merge cu un aparat foto și o pungă de rochii pentru a vedea ce pot scoate din acel moment. Părul și machiajul natural completează sentimentul fără de griji al imaginilor, precum și aspectul modelului de o frumusețe fără prea mult efort, ca și cum ar fi o prințesă liberă sau o nimfă care se plimbă prin pădure.

Până în prezent, cei doi au făcut fotografii în nouă ţări din Europa și în cinci state din SUA. În prezent, tinerii sunt în Austria, aceștia continuând să-și actualizeze blog-ul cu imagini și povești despre aventura lor care este în curs de desfășurare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente