(video) Excentrica și ieșita din tipare Delia a lansat videoclipul piesei „Ce are ea”

618x618_1461742221e1da7450

La aproape trei luni de când a cântat live în studio-ul de Radio Zu o parte din piesa ”Ce are ea”, Delia a lansat videoclipul noului single său single „Ce are ea”. Vizualul a fost filmat în timpul concertului ”Deliria” de la Sala Palatului din București.

Piesa „Ce are ea” este compus de către Sandor Biro în studioul Famous Production şi a fost interpretat pentru prima dată, în varianta finală, în cadrul concertelor sold out „Welcome to Deliria”, pe care artistă le-a susţinut pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului

Momentul piesei „Ce are ea” a fost plin de magie, sensibilitate şi efecte speciale, susţinut de tehnologia de mapare creată de către o echipă de specialişti pentru concertele „Welcome to Deliria”.

Ce are ea este o piesă sensibilă. De când am cântat o parte din ea la radio, lumea s-a declarat îndrăgostită pe viaţă de ea. După lansarea noului meu album Deliria, lumea cântă cu mine vers cu vers în concerte. Nu cred că am mai trăit asta până acum, sunt extrem de recunoscătoare şi fericită de tot ce mi se întâmplă,” spune Delia.

Piesa „Ce are ea” este al treilea single extras de pe albumul „Deliria”, lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor „Welcome to Deliria”, după mega-hiturile „Gura ta” (feat Deepcentral) şi „Da, mama”. Pe materialul discografic cu numărul 4 al artistei se găsesc şi colaborările cu Taxi (Atât de trist) şi Carla’s Dreams (Cum ne noi), dar şi piese noi că „1234 (unde dragoste nu e)”, „Ce zodie eşti?” (feat Marius Moga) sau „Cine m-a făcut om mare”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente