Dacă ești activ și vrei să ieși din zona ta de confort, atunci locul tău este în echipa ODIP

12565381_1697268910542470_6591538184243058537_n

Dacă ești activ, vrei să ieși din zona ta de confort și să ai parte de o experiență de neuitat alături de o echipă minunată, atunci locul tău este în Asociația Obștească „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP)! Unirea se face acum – alături de tine!

Asociația Obștească „Onoare, Demnitate și Patrie” este în căutare de tineri energici, activi, care doresc să aibă parte de cea mai tare experiență de voluntariat. Alături de echipa ODIP vei avea ocazia:

# să înveți să fii un lider adevărat, organizând evenimente inedite;
# să participi la training-uri, școli de vară, seminare atât în Republica Moldova, cât și în România;
# să contribui la dezvoltarea ta personală, implicându-te în activități, proiecte, sesiuni de training-uri;
# să ai parte de distracții la maxim;
# să lucrezi în echipă, colaborând cu tineri ambițioși și mentori de la care ai ce învăța;
# să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
# să-ți dezvolți potențialul, aducând un impact pozitiv în societate.

Devenind membru, vei avea anumite responsabilități unde vei avea ocazia să înveți prin experiență, vei ieși din zona ta de confort și vei cunoaște succesul într-o comunitate care te va susține și te va încuraja.

Campania de recrutare va culmina cu o prezentare oficială a organizației, unde doritorii vor avea ocazia să descopere experiența voluntarilor din ODIP și vor afla mai multe despre activitățile și realizările ONG-ului.

Totodată, în timpul campaniei de recrutare, membrii organizației vor desfășura acțiuni inedite, precum plantarea a peste 100 de copaci, acte de caritate, prezentări în licee și universități, precum și alte activități menite să implice tânăra generație.

Accesează www.odip.md, completează formularul de aplicare până pe data de 29 aprilie și fii parte a unei echipe tinere, de la care vei avea multe de învățat.

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente