(video) HBO a lansat al doilea trailer al sezonului VI al filmului „Urzeala tronurilor/ Games of trones”

1
Foto: Photo Credit: techinsider.io

Fanii filmului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” pot urmări un nou trailer pentru cel de-al şaselea sezon al serialului. Pe 26 martie HBO a lansat videoul care certifică un singur lucru (în mod deloc surprinzător), că vor muri multe personaje, potrivit time.com, citat de mediafax.ro.

Clipul de 30 de secunde debutează cu Tyrion care avertizează pe cineva astfel: „Ţi-e frică? Ar trebui să-ţi fie. Eşti în marele joc acum”. Filmuleţul a adunat 3,7 milioane de vizualizări pe YouTube în doar două zile.

„Suntem fiinţe păcătoase. Merităm moartea. Cu toţii”, declamă ameninţător High Sparrow. Moartea pare un laitmotiv în scenele din trailer. Deşi acest nou filmuleţ de promovare refoloseşte imagini pe care fanii le-au văzut deja, există cu siguranţă unele noi imagini de care se pot bucura.

Din imaginile ce se succed în trailer, pare că Bran işi recapată mobilitatea şi va putea din nou să meargă. Totuşi, nici acest trailer nu dezvăluie soarta lui Jon Snow, al cărui destin a fost subiectul unor speculaţii încă de la finalul sezonului trecut, când Snow a fost înjunghiat.

„Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” se întoarce cu cel de-al şaselea sezon pe 24 aprilie. Premiera HBO va fi la ora 21.00 în SUA, potrivit usmagazine.com. Serialul „Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente