Undă verde pentru schimbatul anvelopelor de vară! Prețuri mici și livrare gratuită

imagine_corp_știre
Foto: PC: ZAP

Meteorologii transmit că în următoarele două săptămâni se va încălzi semnificativ până la peste 23 de grade Celsius.

E momentul în care producătorii mondiali recomandă să montați anvelope de vară la automobile, deoarece acestea sunt concepute pentru a fi exploatate în condiții de temperaturi înalte, au o aderență mai bună și oferă o siguranță sporită șofatului.

Cu această ocazie, magazinul online ZAP dă startul campaniei anvelopelor de vară la cele mai bune prețuri. Clienții pot alege din peste 700 de modele de anvelope de la peste 25 de producători, iar partea bună e că orice comandă beneficiază de livrare gratuită inclusă, acasă sau la oficiu, pentru orașul Chișinău.

Gama variată include anvelope cu raza diametrală de la R12 la R22 inch, pentru autoturisme, SUV-uri și comerciale. Anvelopele beneficiază de garanție oficială de la producător.

 

ZAP
ZAP

Comenzile sunt procesate și livrate zilnic, 7 zile din 7, de la 09:00 la 19:00. Clienții pot achita cumpărăturile în numerar, cu cardul bancar sau prin transfer, fără careva comisioane ascunse.

ZAP este brand-ul care reunește cea mai completă gamă de produse IT, foto & video, TV și electrocasnice, susținută și de vânzarea polițelor de asigurări. Compania înființată în anul 2011 este prezentă exclusiv în mediul online și se mândrește cu un ritm constant de creștere, grație unei politici de prețuri corecte dublate de simplitate în relația cu clienții săi.

Click pe www.zap.md pentru a vedea oferta. Garantăm prețuri mici și livrare gratuită!

 

PC: ZAP
PC: ZAP
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente