(foto) Un nou lider! Iată cine este cea mai urmărită persoană pe Instagram

11856752_899354746816951_326563047_n

Oficial, Selena Gómez este persoana cu cei mai mulţi followeri pe reţeaua de socializare Instagram, cântăreaţa şi actriţa americană având peste 69,4 milioane de followeri, aceasta mulţumind personal fanilor pentru „performanţa” obţinută, scrie Mediafax.

„Sunt cea mai urmărită persoană pe Instagram. Vă salut şi vă mulţumesc!”, a fost mesajul postat de solistă pe reţeaua de socialziare.

Până în prezent, artista Taylor Swift ocupa prima poziţie cu 69,2 milioane de followeri, iar cântăreţul canadian Justin Bieber avea 61,6 milioane de followeri.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Născută în Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de șapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în „Spy Kids 3-D: Game Over”. A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney „Wizards of Waverly Place”, care a fost lansată în 2007, iar în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, „When The Sun Comes Down”, după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu „A Year Without Rain”, un follow-up al materialului ei discografic de debut, „Kiss & Tell”. „A Year Without Rain”, recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Albumele sale s-au vândut în 2,8 milioane de copii, iar single-urile ei în 18,1 milioane de copii pe plan mondial. Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii de caritate, inclusiv cu UNICEF.

Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, „Dream Out Loud”, în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile. În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

We made it Paris

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente