(video) Atenţie! Se caută doi hoţi care au furat o bicicletă dintr-un bloc din sectorul Centru

NVE00001-700×352

Ofiţerii de investigaţii ai IP Centru sunt în căutarea a doi indivizi, care au sustras tainic o bicicletă în valoare de 3.300 de lei, lăsată fără supraveghere pe holul unui bloc de locuit din strada 31 august 1989 a sectorului Centru.

Infractorii au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate în bloc. Aceştia au intrat în clădire şi au verificat debaraua de la primul nivel, apoi au urcat la etajul șase, de unde au furat bicicleta. Ulterior, aceştia au părăsit locul faptei într-o direcţie necunoscută.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Făptaşii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut indivizii din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 0 (22) 27-22-57 sau 902. Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure suficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente