Studenți din întreaga lume își pot lărgi sfera de cunoștințe și abilități, participând în cadrul unei școli de vară la Carinthia, Austria, în perioada 30 iunie - 10 iulie, 2016.

Ideea școlii de vară este de a reuni studenți din întreaga Europă pentru a face schimb de idei și experiențe cu studenții austrieci. Programul școlii de vară durează zece zile și este centrat pe discipline relaționate cu  domeniile: management inovațional și antreprenoriat, design urban, arhitectură, turism și infrastructură. Studenților participanți li se va oferi posibilitatea să lucreze și să învețe într-un mediu academic internațional.

Eligibilitate

Pot participa studenți care fie sunt la jumătatea studiilor lor, fie au absolvit recent universitatea și vor să-și îmbogățească cunoștințele. Un mare accent se va pune pe motivația pe care fiecare candidat trebuie să o scrie pentru a-și argumenta dorința de a lua parte în acest proiect.

Astfel, cerințele pentru înregistrare sunt:

# CV

# Scrisoare de motivare

# Formular de înregistrare

Costuri

Pentru toți participanții selectați se oferă o bursă ce acoperă 70 % din costurile taxei de participare (850 de euro). Aici intră: programul academic, materialele necesare, cazare. Cu toate acestea, contribuția fiecărui student trebuie să fie de 350 de euro, ceea ce reprezintă celelalte 3o %. Costurile de călătorie și alte costuri personale vor fi achitate, de asemenea, de către student. În cazul necesității unei vize, organizatorii te vor ajuta cu toate procedurile necesare pentru a o putea obține.

Termenul limită de înregistrare este 21 martie 2016. Participanții selectați vor fi anunțați până pe 28 martie. Următoarea etapă de selecție va consta dintr-un interviu pe Skype.

Pentru alte detalii, puteți vizita site-ul oficial.