Devino campion eco energetic. Participă la Competiția Națională Moldova EcoEnergetică

2
Foto: Photo Credit: sfm.md

Cea de-a cincea ediție a Competiției Naționale Moldova Eco Energetică a fost lansată astăzi, 4 martie, de către Agenția pentru Eficiență Energetică. Concursul premiază inițiativele de succes în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă.

Concursul este deschis pentru instituţiile publice, reprezentanţii sectorului privat, ONG-uri, fundații, grupuri de iniţiativă, mass media şi persoanele fizice care au realizat cu succes iniţiative notabile, inovative şi ambiţioase în sectorul energiei regenerabile şi eficienţei energetice. Participanţii vor putea aplica pentru cele trei concursuri: Istorii Eco Responsabile, Tehnologii Eco Responsabile și Idei Eco Responsabile. 

Cei care doresc să se înscrie în competiție vor depune un dosar-tip de participare în format electronic sau tipărit pe adresa Agenției pentru Eficiență Energetică, cu indicarea categoriei la care concurează. Atât dosarul, cât și Regulamentul Competiției, vor putea fi descărcate de pe pagina web www.aee.md și www.mee.md. Dosarele completate vor putea fi remise la adresa de email: [email protected] și urmează a fi depuse în perioada 4 aprilie – 05 august.

Pentru ediţia din 2016, se vor considera eligibile proiectele depuse la Concursul Istorii Eco Responsabile și Tehnologii Eco Responsabile, implementate până la depunerea dosarului la Concurs.

Câştigătorii vor fi anunţaţi şi premiaţi la începutul lunii decembrie, în cadrului Ceremoniei de Premiere Moldova Eco Energetică. Aceștia vor fi recunocuți campionii sectorului eco energetic şi vor fi o sursă e inspirație pentru doritorii de a se alătura consumului de energie sustenabilă.

Competiţia Moldova Eco Energetică este organizată de Ministerul Economiei și Agenția pentru Eficiență Energetică, realizată la iniţiativa Proiectului Energie şi Biomasă în Moldova, finanțat de Uniunea Europeană şi cofinanțat, implementat de PNUD Moldova.

Competiția Moldova Eco Energetică, scopul căreia este de a susține cele mai importante inițiative în producerea, transmiterea, distribuţia şi consumul eficient de energie, în implementarea, dezvoltarea şi promovarea tehnologiilor moderne, a inovaţiilor în domeniul energiei regenerabile şi eficienţei energetice, a ajuns în acest an la cea de-a cincea ediție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente