Începând cu 1 martie, o nouă televiziune românească va fi lansată în Moldova

maxresdefault

Primăvara începe în Moldova cu unul din cele mai importante canale de televiziune din România. Potrivit unor informații neoficiale, canalul de știri – DIGI24 apare și în dreapta Prutului.

Pe piața din Moldova și în grila de programe sunt prezente mai multe canale rusești. Astfel, o parte mare din populația Republicii Moldova a solicitat să apară mai multe canale românești. În acest context, apare în Moldova una din cele mai importante televiziuni de știri din România – DIGI24.

DIGI 24 este un post de televiziune de știri, întemeiat la data de 1 martie 2012, la București. Postul de televiziune are în portofoliu și opt posturi locale, la Iași, Timișoara, Oradea, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Galați și Craiova.

„În lumea emisiunilor Digi24 pot intra toate personajele voastre favorite, temele care vă interesează cu adevărat, marile evenimente culturale şi nu numai”, scrie digi24.ro.

Potrivit Arma/Kantar Media, la început de 2016, DIGI24 intră în top 5 cele mai vizionate televiziuni de știri din România. De asemenea, potrivit altor surse și a informațiilor de pe forumuri, DIGI24 se prezintă ca fiind unul din cele mai echidistante canale de știre de pe piața românească.

Lansarea oficială a canalului va avea loc la începutul lunii martie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente