Alege cei mai buni promotori au turismului moldovenesc

2
Foto: PC: facebook.com/fptm.md

Cele mai importante componente ale turismului din Republica Moldova vor fi premiate la Gala Turismului Republicii Moldova. Astfel, Federația de Promovare a Turismului din Moldova (FPTM) va acorda premii mai multor secțiuni, precum cel mai bun spot video, cea mai reușită fotografie, istorioară și aplicație de promovare a turismului din țară.

Evenimentul se va desfășura pe 4 martie, anul curent. La gală vor fi premiați toți cei care au promovat turismul în Republica Moldova. Topurile realizate de FPTM cuprind: 50 cele mai bune agenții de turism, 50 de oameni ai turismului, 10 destinații turistice recomandate turiștilor străini, 10 ghizi turistici din țară recomandați turiștilor străini, 10 cele mai bune site-uri turistice din RM, 10 meșteri populari, 10 bucate îndrăgite de turiștii care ne vizitează.

 

PC: galaturismului.fptm.md
PC: galaturismului.fptm.md

Câștigătorii vor fi aleși prin vot direct de către public, dar și de către un juriu. Pentru a vota, accesați aici. Votul se va încheia pe 1 martie 2016.

Deținătorii celui mai reușit spot video, fotografie, istorioară sau aplicație de promovare a turismului vor fi premiați cu sume cuprinse între 250 și 5 000 de lei.

Conceptul de Gală a Turismului își propune să spargă stereotipul despre Republica Moldova, potrivit căruia țara noastră nu este un stat unde turismul nu este la el acasă, și să promoveze turismului autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor Republicii Moldova la viața de zi cu zi a industriei turismului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente