Bărbații cu barbă nu mai sunt la modă în 2016

beard2
Foto: PC: hitherandthither.net

Hairstylist-ul Cristi Pascu a explicat, pentru Gândul, care sunt tendințele pentru 2016 și de ce bărbații cu barbă nu mai sunt la modă.

Pentru doamne, culoarea vedetă a anului rămâne blondul, însă nu orice fel de blond ci nuanțele de gri, începând de la gri închis-petrol spre blond-alb.

„Am trecut într-un an ce le propune femeilor să fie unice. Drept urmare, totul se bazează pe accesorii, pe împletituri școlărești, bentițe, coronițe, flori sau adaosuri de păr. Când mă refer la bentițe nu vorbesc despre bentița de școală, rigidă, ci de cea realizată dintr-o bucată de material sau o bucată de tul, care poate fi înnodată cu meșele. Femeile vor încerca în 2016 să fie cât mai copilăroase”, a declarat Cristi Pascu, pentru Gândul, transmite MEDIAFAX.

„În materie de coafuri se poartă cocurile răsucite, nodul făcut în spate sau eșarfele înnodate. Doamnelor care vor să iasă în evidență în acest an le adresez un îndemn: individualizați-vă”, mai spune Cristi Pascu.

La bărbați, „undercut-ul este tunsoarea vedetă a acestui an, adică combinarea tunsorii scurte pe o zonă cu părul lăsat mai lung într-o altă zonă a capului. Justin Bieber şi David Beckham sunt doar două exemple de vedete masculine care au adoptat această tunsoare”, a adăugat hairstylist-ul.

În 2016, barba pierde teren. „Nu mai este un «must have» să ai barbă. Aceasta este un accesoriu ce trebuie întreținut, iar bărbații sunt destul de neglijenți și incomozi cu ideea de a sta tot timpul să o aranjeze. Va supraviețui acea barbă de două-trei zile, care dă un aspect de tânăr și neliniștit unui bărbat”, spune Cristi Pascu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente