(foto, video) Un accident grav în România cu implicarea unui microbuz cu moldoveni

accident1
Foto: PC: newpascani.com

Un microbuz din Republica Moldova a fost implicat într-un accident în România în această dimineață. În urma accidentului, trei moldoveni şi un cetăţean german au fost transportaţi la Spitalul municipal Paşcani.

Accidentul rutier s-a produs la ora 8.00, pe varianta de la Blăgești. Patru victime au fost încarcerate. Trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță, două SMURD și Pompieri au intervenit la fața locului, transmite Realitatea.

Victimele se aflau într-un microbuz din Republica Moldova, la care era atașat o platformă ce transporta un autoturism. Șoferul a pierdut controlul direcției, s-a izbit de un parapet, apoi de un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Primul care a intervenit să acorde ajutor a fost un angajat de la Districtul Drumuri Naționale, sectorul Pașcani-Târgu Frumos, scrie newspascani.com.

Șoferul E. S. are 45 de ani. Alături de el se aflau L. S. de 62 ani, N. I. de 58 ani, toți din Republica Moldova și R. K. de 61 de ani, din Germania.

La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau încarcerate. Acestea au fost scoase din mașină de angajații ISU și au fost preluate ulterior de personalul medical de la Serviciul de Ambulanță. Toate persoanele aflate în microbuz au fost transportate la Spitalul municipal Pașcani unde au primit îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă.

Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier. Șoferul microbuzului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

PC: newpascani.com
PC: newpascani.com
PC: newpascani.com
PC: newpascani.com
PC: newpascani.com
PC: newpascani.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente