(video) Discursul lui Vlad Plahotniuc din scuarul TNOB: 2016 va fi cu vești bune

plahotniuc11
Foto: Vlad Plahotniuc - candidatul PD la postul de prim-ministru al Moldovei

Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc, a ținut un discurs ad-hoc în fața Teatrului Național de Operă și Balet în fața zecilor de mii de oameni care au venit să susțină guvernarea pro-europeană și desemnarea unui candidat democrat la funcția de prim-ministru.

„Și fiindcă suntem după calendarul bisericii noastre într-un ajun de An Nou, noi venim să vă spunem că în 2016 vă așteaptă doar vești bune, iar eu vă promit că vor fi mai multe vești bune în 2016 și în următorii ani, pentru Moldova! Moldova va renaște, vom aduce în casele noastre liniștea și speranța pe care ați pierdut-o. Vom aduce stabilitate, bucurie și credință”, a menționat oficialul.

El le-a mulțumit oamenilor că au ieșit să susțină majoritatea pro-europeană. „Vreau să mulțumesc că ați venit aici să susțineți această manifestație pașincă pentru stabilitatea Moldovei. Nici eu nu m-am așteptat că o să veniți într-un număr atât de mare. Am venit cu colegii mei pentru că suntem puternici în echipă”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Acesta le-a promis oamenilor că PDM va aduce doar vești bune pentru Republica Moldova în acest an, dar și în următorii. „Noi am reușit să avem în Parlamentul Moldovei o majoritate stabilă, care va susține o guvernare pro-europeană, dar va susține de azi înainte doar acea guvernare care va aduce în casele noastre liniște, ordine, stabilitate și bunăstare”, a adăugat Vlad Plahotniuc.

 

Acțiune de protest organizată pentru susținerea candidatului l…Discursul lui Vlad Plahotniuc, candidatul la funcția de prim-ministru Live aici: https://www.privesc.eu/arhiva/65144

Posted by Privesc.Eu on Wednesday, January 13, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente