(foto) În metroul celor mai mari orașe din lume s-a mers fără pantaloni

nopantsnewuork
Foto: No Pants Day 2016 în New York PC: Viaggi New York.it

Azi, 10 ianuarie, în întreaga lume a avut loc „No Pants Subway Ride” („Fără pantaloni la metrou”). Evenimentul global care se întâmplă an de an, a început în 2002, la New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

În acest an, la eveniment au participat cel puţin 60 de oraşe din lume. Cea mai apropiată capitală de Chișinău, care a participat la eveniment, este Bucureștiul.

 

No pants day la București PC: AGERPRES

La eveniment au putut participa cei care sunt dispuşi să îşi dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a menţine un ton indiferent cu privire la acest lucru şi care au un bilet de metrou valid.

De asemenea, participanţii la eveniment au trebuit să acţioneze ca de obicei, să nu interacţioneze cu alţi participanţi la eveniment pe care nu îi cunosc. În cazul în care sunt întrebaţi de oameni de ce circulă în acest mod, ei le vor spune acestora că „au uitat pantalonii acasă” şi, da, le este „un pic frig”. De asemenea, trebuie să insiste că este o coincidenţă faptul că şi alte persoane şi-au uitat în aceeaşi zi pantalonii acasă.

 

No Pants Day 2016 în Tokyo PC: ぶらっくさむらい

Totodată, participanţii trebuie să stea în vagon cum ar sta de obicei. Aceștia pot să citească o revistă sau o carte sau să facă activităţile pe care le practică de fiecare dată când circulă cu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride a fost plănuit să se desfăşoare în peste 60 de oraşe din lume, între care New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC.

 

No Pants Day 2016 in London PC: Instagram/ddmng
No Pants Day 2016 in Prague PC: Instagram/Slavek Ruta
No pants day 2016 in Bucharest PC: Instagram/Andrei Pungovschi
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente