O adolescentă de 14 ani, abuzată și obligată să acorde servicii sexuale într-o saună

Sauna
Foto: Photo Credit: freepubtrivia.com

Trei locuitori ai Capitalei sunt învinuiţi de traficarea unei minore, o adolescentă de doar 14 ani, în scop de exploatare sexuală într-o saună.

Potrivit actului de învinuire întocmit de Secţia combatere trafic de fiinţe umane a Procuraturii Generale, în vara acestui an, inculpaţii, profitând de starea socială vulnerabilă a unei tinere în vârstă de 14 ani, i-au promis că o vor angaja în calitate de servitoare într-o saună. În realitate, tânăra a fost abuzată sexual de către inculpaţi, care au transmis-o pentru acordarea serviciilor sexuale contra plată la doi cetăţeni turci, însă victima a refuzat, fiind transmisă înapoi inculpaţilor.

După ce minora a reuşit să solicite ajutor, în rezultatul reacţionării prompte a colaboratorilor CCTP, victima a fost eliberată de sub controlul traficanţilor.

Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au remis cauza penală spre examinare instanţei de judecată. Actualmente, toţi trei învinuiţi, cu vârstele cuprinse între 24 şi 48 de ani, se află în arest preventiv. Dacă li se va demonstra vinovăția, inculpaţii riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente