ATIC invită tinerii să participe la evaluarea Campaniei de promovare a Carierei IT

atic
Foto: Aleg Carieră în IT

După cinci ani de promovare a carierei în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, după zeci de filmulețe, evenimente şi articole despre oportunitățile de angajare, remunerare, creștere profesională în domeniul IT, a venit timpul să evaluăm cât de mult din ceea ce s-a vrut să se comunice tinerilor s-a înțeles.

„Am organizat evenimente de transfer de experienţă şi networking, am adus în prim-plan istoriile de succes ale profesionștilor din domeniu, am vorbit despre avantajele unei cariere în IT, dar şi despre cerinţe şi rigori, am mers în peste 70 de școli și le-am vorbit tinerilor despre ce înseamnă să faci IT în Republica Moldova; acum vrem să știm în ce măsură a avut campania un impact asupra cunoștințelor și atitudinilor voastre față de domeniul IT.

Noi am vrut să vă demonstrăm că a face IT în Moldova înseamnă a avea un job interesant, bine plătit, un job care oferă șansa de a călători și de a munci cu profesioniști din toate colțurile lumii, un job în care veți învăța și veți crește personal și profesional în permanență. Haideți să vedem dacă am fost suficient de convingători”, spun reprezentanții Asociației Naţionale a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

Vă invităm să completați chestionarele de mai jos pentru a răspunde la câteva întrebări simple și rapide, care ne vor ajuta să fim mai buni și mai eficienți în comunicarea cu voi pe viitor.

Completarea chestionarului durează 5 minute.

#1. Dacă ești elev la liceu completează aici: ATIC chestionar pentru elevi

#2. Dacă ești student completează aici ATIC chestionar pentru studenți

#3. Dacă ești elev la colegiu fă click aici: ATIC chestionar pentru elevii la colegiu

#4. Dacă vrei să ne ajuți să aflăm ce cred și părinții tăi despre campanie: ATIC chestionar pentru părinți

Totodată, vă propunem să revedeți și câteva dintre filmulețele realizate pe parcursul campaniei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente