(foto) La Feeria Darurilor vei găsi cadourile perfecte de Crăciun pentru „EL”

10178064_920262491318191_1031500994931673965_n
Foto: Photo Credit: Facebook / art-salon molDeco

Art-salonul molDeco vă invită la cea de-a cincea ediție a Târgului anual de caritate Feeria Darurilor 2015. Anul acesta evenimentul va fi dedicat în exclusivitate cadourilor pentru bărbați.

Printre cei 17 participanți se numără producători autohtoni de accesorii din piele și lemn, obiecte tricotate manual în serie limitată, picturi în vin, băuturi și patiserie de casă, produse cosmetice hand made 100 % naturale, precum și suvenire bărbătești oferite de organizatori.

 

Savatie Bastovoi_0

La eveniment vei putea găsi accesorii tricotate cu pasiune de la Estradi și Friday Knits,  produse cosmetice hand made, 100% naturale, pentru dragii noștri bărbați, create de Alina Raileanu, centuri, portmonee și genți din piele lucrate cu suflet de la Savatie Baștovoi și Maverick, fulare și papioane de la designerul Artiom Pugacenko, cravate cu broderie create de Deea, accesorii originale din lemn de la Oohla, cutii pentru mărunțișuri de la Magic Box, insigne, suporturi pentru pahare, organizatoare de birou personalizate de la Eco Jewelry & Libra Decor, ilustrate pentru cei mai romantici bărbați de la Bubulina, picturi în vin de la inegalabilul Vasile Botnaru și multe altele din partea casei.

 

Estradi

În plus, organizatorii evenimentului s-au gândit că bărbații noștri merită să aibă și un desert special de sărbători, de aceea  vei putea găsi și prăjituri cu gust pipărat de la Soo Cookie, băuturi savuroase de la Nimorinka și fructe uscate Made in Moldova oferite de compania Monicol.

 

Alinas Handmade cosmetics

Iar pentru a fi și mai autentici în oferta de cadouri bărbătești, vei găsi și țuică de casă nemaipomenit de gustoasă de la câțiva dintre prietenii salonului.

Feeria Darurilor are drept scop realizarea unui vis de copil înainte de Crăciun. De această dată, banii adunați în cadrul evenimentului vor fi donați unei tinere talentate de la liceul „Ciprian Porumbescu”, Ana Oboroc, pentru a-și procura vioara mult dorită. Ana este deținătoarea mai multor premii pentru interpretare la vioară și voce, ultimul fiind Premiului Mare în cadrul concursului „ARS Adolescentina”.

 

Deea

Atmosfera de sărbătoare la FEERIA DARURILOR 2015 va fi creată de un recital live cu Cătălin Josan.

Fiecare vizitator va primi la intrare un tichet de participare la tombola cu cadouri oferite de participanți. Taxa de intrare este de doar 15 lei.

Evenimentul va avea loc duminică, 20 decembrie 2015, între orele 13.00 şi 17.00, în incinta salonului molDeco pe bd. Moscova 14/1.

Mai multe detalii despre FEERIA DARURILOR 2015 aflați pe pagina celor de le Moldeco.

 

Maverick Pugacenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente