(video) Împătimiții de alergări sunt așteptați la a treia ediție a Maratonului de Crăciun

1 (1)
Foto: Photo Credit: craciun.md

Cei mai împătimiți alergători sunt așteptați de la mic la mare la Maratonul de Crăciun. Cea de-a treia ediție a celui mai vesel eveniment sportiv al anului va fi organizată pe 20 decembrie în ajunul Anului Nou pe strada principală a Capitalei.

1.000 de participanți sunt așteptați anul acesta la Maratonul de Crăciun. Toți cei care doresc să se înscrie în cursă sunt rugați să se grăbească, deoarece numărul alergătorilor este limitat. Singura condiţie pentru participanți este existenţa unui costum de mascaradă. Cele mai originale piese vestimentare vor fi premiate, în urma unei votării.

La maraton sunt așteptate și căciulițele de Crăciun, care, de la 10.00 până la 11.30, vor distrubui numerele de participare și căciulițele moșilor. Startul cursei va fi dat la 12.00 în Scuarul Teatrului de Operă și Balet.

De asemenea, Maratonul de Crăciun adună o echipă de voluntari, care va ajuta la organizarea competiției. Principalele cerințe față de voluntari sunt:

# vârsta de la 18 ani
# responsabilitate
# capacitate de muncă
# abilitatea de lucru în echipă
# interes faţă de sport şi în special, faţă de alergare

Anul acesta, Carnavalul de Crăciun va avea un traseu de 3 km. Partenerii Maratonului, spiridușii, sunt cei care, în timpul cursei, vor oferi cadouri alergătorilor. Pentru a te înregistra, poți accesa site-ul Crăciun.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente