(video) Primul din ultimii patru ani! Adele va susține în 2016 un turneu european

Adele-Tickets
Foto: Photo Credit: seatgenie.com

Cântăreaţa britanică Adele, al cărei album intitulat „25” a bătut toate recordurile în doar o săptămână de la lansarea sa, a anunţat joi că va susţine, în 2016, un turneu european de 15 săptămâni.

Adele va susţine acest turneu în Marea Britanie, Irlanda şi în alte ţări din Europa, începând cu luna februarie. Turneul va începe pe 29 februarie, la Belfast, şi se va încheia, pe 13 iunie, la Antwerp.

În cadrul turneului, Adele va susţine concerte şi în Dublin, Manchester, Londra, Glasgow, Birmingham, Stockholm, Oslo, Copenhaga, Herning, Berlin, Hamburg, Köln, Zurich, Lisabona, Barcelona, Verona, Amsterdam şi Paris, potrivit site-ului cântăreţei.

 

Adele AnnouncementGo to http://live.adele.com for details

Posted by Adele on Thursday, November 26, 2015

 

Fanii cântăreţei britanice şi-au exprimat bucuria pe reţelele de socializare după anunţul privind acest turneu al artistei, primul din ultimii patru ani. În schimb, unele site-uri au remarcat faptul că artista în vârstă de 27 de ani pare că şi-ar fi depăşit teama de a cânta în faţa unor mulţimi mari de oameni.

De cealaltă parte, Adele, care şi-a anunţat turneul prin intermediul unui clip video publicat pe site-ul său, a spus că relatările care au făcut referire la teama ei de a cânta au fost exagerate.

Noul album al cântăreţei britanice Adele, intitulat „25”, a stabilit un record impresionant, după ce s-a vândut în 2,43 milioane de copii în Statele Unite, în doar patru zile după lansarea sa, a anunţat compania Nielsen Music, citată de Reuters.

Acest album, aşteptat cu nerăbdare de fanii artistei britanice, a beneficiat şi de succesul uriaş al primului extras pe single al său, „Hello”, care a fost lansat luna trecută şi a generat vânzări de peste 2,5 milioane de copii în format digital. Cântecul „Hello” a ocupat locul 1 în topul Billboard’s Digital Songs timp de patru săptămâni consecutiv.

Albumul „25” al cântăreţei Adele include 11 piese, între care „Send My Love (To Your New Lover)”, „I Miss You”, „When We Were Young” şi „Remedy”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente