(video) Adele a publicat varianta live a următorului său single – „When we were young“

adele-body-image-1445617658
Foto: Photo Credit: Adele

Cântăreața britanică Adele a publicat pe contul de Youtube încă o piesă de pe albumul pe care îl va lansa pe 20 noiembrie, „When we were young”. Lucrarea este prezentată publicului în format live, Adele interpretând-o alături de band-ul ei.

După ce a demolat recordul absolut al Youtube (deținut de Taylor Swift) cu piesa „Hello”, înregistrînd peste 50 de milioane de vizualizări în primele trei zile de la lansare, Adele lansează la scurt timp o nouă piesă. Noul single Adele se numește „When We Were Young” și este compus de artista britanică împreună cu Tobias Jesso Jr. C. Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Adele a mărturisit că aceasta este compoziția sa preferată de pe albumul „25”.

Piesa se bazează pe ideea unei povești plasate în viitor, în care te imaginezi fiind bătrân și văzându-i la o petrecere pe toți cei pe care i-ai iubit și pe toți cei pe care nu i-ai iubit, având în jur tot felul de persoane pe care le-ai întâlnit de-a lungul vieții, dar cu care nu ți-ai petrecut suficient timp. Acum ești cu ei în aceeași cameră, tu ai 50 de ani, dar nu contează, pentru că te simți ca și cum ai avea 15 și te distrezi de minune. Cam aceasta este starea piesei”, a detaliat Adele.

Adele revine în lumina reflectoarelor după trei ani de pauză, timp în care s-a ocupat de creșterea fiului ei, Angelo. Se estimează că noul album va înregistra cea mai răsunătoare primă săptămână din era modernă (după 1991). Actualul record e deținut de Britney Spears, cu „Oops!… I did it again”. Albumul cântăreței americane a fost vândut în 1,32 de milioane de exemplare în mai 2000.

Albumul „25”, pe care se regăsesc piesele „Hello” și „When We Were Young”, va fi lansat pe 20 noiembrie 2015, până atunci fiind disponibil pentru precomenzi pe iTunes, Amazon și Google Play.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente