Salvează lumea doar cu un click – e posibil doar pentru cei îndrăzneți

parodie
Foto: Click to save the world

O platformă gigantică a fost creată pentru orice doritor care vrea să salveze lumea. Aici poți găsi toate fotografiile care sunt distribuite și care salvează vieți omenești prin Like&Share, aici sunt cele mai tare campanii de IndieGoGo.

Pentru a salva lumea va trebui să dai dovadă de răbdare și curaj, să apeși toate butoanele de Donate, să distribui toate fotografiile, să donezi cât grâu/orez vrei.

Pentru a fi printre cei puțini care au perseverența să salveze lumea, puteți să fiți erou aici: Save the world.

 

Save the Word PC: www.iconfinder.com
Save the Word PC: www.iconfinder.com

Detalii despre campania virală vedeți mai jos (selectați spațiul alb). Însă nu înainte de a apăsa pe Save the World.

Click to save the World este o campanie UNCHR pentru a atrage atenția persoanelor precum că slacktivismul nu este o soluție pentru a salva lumea, iar cu un Like&Share pe Facebook nu prea faci nimic. 

Astfel, campania te invită la o discuție sinceră, un pic sarcastică, cu cineva inexistent, pentru a te face să înțelegi că există lucruri mai importante și pentru care chiar merită să renunți la timpul tău sau chiar să donezi bani. 

După multe replici, în care ți se spun cele mai mari frici ale tale: că ai obținut un virus pe calculator sau că cineva inexistent știe unde ești, sau că acel cineva poate în acea clipă publica ceva pe profilul tău de Facebook, te va retransmite la această pagină: Winter Crisis Appeal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente