10 recomandări de evenimente pentru miercuri, 25 noiembrie

cityquest2
Foto: City Quest

Dacă nu știi ce să faci miercuri, 25 noiembrie, #diez ți-a pregătit niște evenimente care ar putea să-ți fie pe plac.

#1. Expoziția de fotografie documentară „Egalitatea de gen văzută cu ochii bărbaților și femeilor”

 

Zpațiu

Expoziția de fotografie documentară „Egalitatea de gen văzută cu ochii bărbaților și femeilor” este dedicată Zilei Internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Această zi este marcată în întreaga lume la 25 noiembrie. Expoziția va putea fi văzută până la 9 decembrie, la Zpațiu. Detalii în eveniment.

#2. Dialoguri Urbane: Consultările publice ca instrument de dezvoltare eficientă a orașului

 

Propaganda

Consultarea publică este un proces de comunicare între cetăţeni, organizații neguvernamentale, pe de o parte, şi autorităţile publice de toate nivelurile, pe de altă parte, în rezultatul căreia ambele părţi sunt informate şi pot influenţa procesul decizional.

Primul eveniment de discuții publice organizat în cadrul „Dialogurilor Urbane” pune în discuție aspectele procesului de consultare publică în or. Chișinău. La ora 11.00, la Propaganda. Detalii pe Facebook.

#3. Shakhtar vs Real Madrid la Kozlovna

 

Kozlovna

La 25 noiembrie vizionăm împreună meciul în cadrul UEFA Champions League – Shakhtar Donetsk vs Real Madrid. Nu ratați, și țineți aminte că.. e bine acasă, dar tot mai bine-i la Kozlovna! Detalii pe pagina oficială.

#4. Quiz în rusă 

 

IQuiz

City Quest Chișinău te invită la al 183-lea quiz desfășurat în limba rusă, al șaselea joc de rating din sezonul XVI. IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din Capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Rezervă-ți neapărat o masă aici.

Preț: 300 de lei per echipă
Locul desfășurării: Berăria „Draft”, str. Cosmonauților, nr. 6
Detalii: Facebook, cq.md

#5. InfoInvent 2015

 

InfoInvent

Ceremonia de deschidere a EIS „INFOINVENT” va avea loc pe 25 noiembrie, la ora 11.00 în Pavilionul central al CIE „MOLDEXPO” S.A. La festivitatea de inaugurare vor participa reprezentanți ai autorităților publice centrale, ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova cu sediul la Chișinău, ai organizațiilor internaționale și naționale din domeniul proprietății intelectuale, ai instituțiilor de cercetare și învățământ superior, inventatori, cercetători și tineri creativi din Republica Moldova, România, Belarus, Lituania, Polonia, Malaezia, Irak, Canada etc. Detalii pe #diez.

#6. Debate Club: Can empathy become a meme?

 

ARC

O discuție interesantă la ora 15.00, la Centrul American de Resurse. Detalii pe Facebook.

#7. Share Start Up experience #2

 

Generator Hub

O discuție despre start-up-uri, la ora 18.30, la Generator Hub. Detalii pe Facebook.

#8. Quizul de miercuri #8: Literatura

 

Brainstorm
Brainstorm

În fiecare miercuri, la 18.30, Brainstorm Cafe / Erudit Club vă invită la un trivia tematic.
Tema de miercuri, 25 noiembrie: Literatura. Quiz master: Marcel S.
Participă echipe compuse de max. șase persoane. Participare gratuită! Detalii în eveniment.

#9. Dă culoare visurilor tale la o întâlnire de suflet cu Nata Albot

 

LASM

Rugăm frumos să vă înregistrați prezența pentru a vă putea asigura locuri pentru fiecare. Evenimentul este gratuit, formularul este doar pentru a ne orienta la amenajarea sălii. La ora 14.00, la Liceul Academiei de Științe. Detalii în eveniment.

#10. MI(N)ORITY

 

T5

Un spectacol ce reflectă climatul interetnic din Republica Moldova. Colaj de istorii exprimate de reprezentanți ai diverselor etnii din regiunile Republicii Moldova: abuzuri cauzate de idei naționaliste – moștenire lăsată de vechiul regim politic; controverse identitare, lingvistice și religioase, sentimente de revoltă, conflicte ideatice, cazuri de discriminare, prejudecăți antisemite, idei xenofobe și rasiste prezente într-o societate care pretinde a fi democratică, dar și exemple ale unor reprezentanți ai comunităților etnice care s-au integrat în viața socială; diversitatea culturală din Moldova, specificul şi tradiţiile grupurilor etnice din ţară.

La 25 și 26 Noiembrie 2015, ora 19.00, la Tipografia 5. Detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente