La Chișinău va avea loc Expoziția Internațională din sfera științei și inovării „InfoInvent 2015”

infoinvent
Foto: InfoInvent 2015

În perioada 25-28 noiembrie curent, la Centrul Internațional de Expoziții „MOLDEXPO” va fi inaugurată cea de-a XIV-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT”.

Peste 100 de instituții din sfera științei și inovării, învățământului superior, inventatori particulari și oameni creativi, din republică și de peste hotare, vor participa în cadrul EIS „INFOINVENT”. Participanții vor prezenta spre apreciere vizitatorilor, dar și juriului internațional aproape 400 de noi realizări tehnico-științifice, materializate în invenții, produse și tehnologii moderne.

Lucrările prezentate la standurile EIS „INFOINVENT” vor fi expuse la cinci compartimente: invenții, soiuri de plante și design industrial; produse și servicii inovative; proiecte inovaționale și de transfer tehnologic; creația tinerilor și industrii creative.

Ceremonia de deschidere a EIS „INFOINVENT” va avea loc pe 25 noiembrie, la ora 11.00 în Pavilionul central al CIE „MOLDEXPO” S.A. La festivitatea de inaugurare vor participa reprezentanți ai autorităților publice centrale, ai misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova cu sediul la Chișinău, ai organizațiilor internaționale și naționale din domeniul proprietății intelectuale, ai instituțiilor de cercetare și învățământ superior, inventatori, cercetători și tineri creativi din Republica Moldova, România, Belarus, Lituania, Polonia, Malaezia, Irak, Canada etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente