În acest an, Primăria va împodobi unul din brazii de lângă Arcul de Triumf

IMG_1202
Foto: PC: #diez

Primăria Capitalei a decis să nu cumpere un brad în acest an, ci să împodobească un pom de Crăciun din cei care cresc alături de Arcul de Triumf. Decizia a fost enunțată de edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, la ședința de astăzi a serviciilor Primăriei.

Primăria a propus ca bradul din centrul Chișinăului să fie împodobit lângă Arcul de Triumf, iar asta pentru că, de aproape trei luni, Piața Marii Adunări Naționale este ocupată de protestatari. „PMAN este ocupată și am decis să rămânem lângă Arcul de Triumf. Vom utiliza un brad de acolo. Pe cale de excepție, admitem că ar putea fi unul adus defrișat, așa cum făceam în fiecare an, dar este puțin probabil”, a spus Dorin Chirtoacă, transmite AGORA.

Edilul Capitalei a spus că Primăria a luat în considerație mai multe variante de locații pentru brad, însă cea mai optimă a fost scuarul Catedralei. „Nu vom umbla cu bradul prin oraș și să-i căutăm loc. Oamenii au fost obișnuiți că sărbătorile de iarnă au loc în centrul Chișinăului. Având în vedere că vom avea un orășel de Crăciun lângă Arcă, iar iluminatul stradal este amenajat în centru, vom adapta sărbătoarea în scuarul Catedralei. S-ar putea să fie cam înghesuit, dar asta e realitatea”, a conchis Chirtoacă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente