În Moldova se lansează Primul Club al Managerilor: CEO CEED Club

ceedcollage
Foto: CEO CEED Club

CEO CEED Club este un program destinat antreprenorilor din Moldova, care se disting prin potențial de creștere, dorinţă şi interes pentru comunicare și networking, schimb de cunoștințe și experienţă, orientare internațională.

Evenimentele, dar și abordarea individuală a fiecărui membru din cadrul clubului sunt menite să stabilească noi contacte, potențiali clienți și parteneri, să lărgească orizontul de cunoștințe al antreprenorilor, să identifice soluții și oportunități pentru provocările existente în mediul de afaceri din Moldova.

Dată fiind situația de criză, CEO CEED Club va constitui o resursă în plus pentru antreprenorii din Moldova, care le va permite să învețe de la alți antreprenori, dar și de la traineri locali și internaționali. Clubul promovează idea că preocuparea numărul unu a oricărui manager și antreprenor trebuie să fie dezvoltarea proprie, a oamenilor din echipă și într-un final a business-ului.

Patricia Andronache Business Development Executive, Happy Tour Moldova

 

Patricia Andronache

„Din punctul meu de vedere, apartenența la un astfel de club este mai mult decât benefică. Dacă ești antreprenor sau gestionezi o afacere, te ajută să știi care este pulsul mediului de afaceri local. Cunoști oameni noi, poți dezvolta parteneriate, dar si lega prietenii. Prin evenimentele de networking, ai acces la o comunitate unde oamenii vin plini de idei, de proiecte și dorința de a schimba mediul antreprenorial din țară. Ori, scopul clubului CEED este tocmai acesta: să contribuie la dezvoltarea individuală a antreprenorului, dar și a comunității, în general.

Decizia de a mă alătura clubului CEED a venit atunci când am acceptat provocarea de a dezvolta și a promova conceptul de corporate travel în țara noastră, iar evenimentele organizate de echipa CEED pe parcursul celor nouă luni m-au ajutat să structurez mai bine strategia de dezvoltare a afacerii.

Otilia Draguțanu – Director at Berlizzo Group  

 

Otilia Draguțanu

„Consider că este extrem de important să existe o structură care să permită managerilor din diferite domenii și de nivel diferit să comunice, să facă schimb de opinii, să discute anumite probleme cu care se confruntă. Pe lângă anumite soluții care pot fi găsite participând la evenimentele de networking sau la training-uri, mai obții și o susținere emoțională și o senzație de apartenență la o comunitate, care iți fac calea mai ușoară.”

 

 

 

Aliona Goncearuc –  Administrator, Sofi-Stil Design Studio

 

Aliona Goncearuc

„CEO CEED Club ne-ar ajuta să cunoaștem noi antreprenori, să facem schimb de experiență, schimb de cărți de vizită cu diverse persoane, să cunoaștem noi metode de management și dezvoltare a businessului.

E util să particip în cadrul unui astfel de club din motiv că te mai mobilizează, îți deschizi noi orizonturi, obții noi informații utile în ce privește managementul și finanțele întreprinderii și, nu în ultimul rând, posibilitatea să cunoști oameni etraordinari.”

În programul care se va lansa pe 24 noiembrie, poate participa orice cetăţean al Republicii Moldova, care practică activităţi de antreprenoriat, în calitate de proprietar, fondator, cât şi persoanele care deţin funcţii de top-management, care conduc afacerea/instituţia/organizaţia, indiferent de forma de proprietate, domeniul de activitate, care respectă regulamentul clubului CEED, achită taxa anuală de membru şi participă la activităţile organizate în cadrul clubului.

Managerii dornici de a-şi creşte afacerea, de a creşte vizibilitatea companiei lor pe piaţă, de a construi parteneriate strategice, cât şi de a dezvolta noi aptitudini şi activităţi profitabile sunt aşteptaţi să se alăture programului CEO CEED Club.

 

CEO CEED Club
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente