O petrecere în stil retro se anunță la Chișinău la sfârșit de noiembrie

oldstyle2
Foto: Old style party

În ziua de azi, tinerii au tentaţii, preferinţe, gusturi diferite, ceea ce, dintr-un punct de vedere, e normal, întrucît e o altă generaţie, însă ar fi bine să fie promovate și valorile generaţiilor trecute.

Doi tineri, entuziasmaţi, îndrăgostiţi şi plini de viaţă au decis să promoveze muzica anilor 70’-80’, pe care în ziua de azi nu o prea găseşti în playlist-urile adolescenţilor.

Evenimentul OLD STYLE PARTY are scopul de a ne reîntoarce în anii 70’-80’ ai secolului XX, cea mai productivă și strălucitoare perioadă din istoria muzicii moderne. La acest eveniment veți avea parte de o atmosferă destinsă și tineri talentați ce ne vor bucura cu muzică bună, în special cu genul rock. De asemenea, vă așteaptă si surprize.

Pe noi ne-a uimit această idee și am decis să vorbim cu aceşti doi tineri: Ion Postica și Diana Capiţa.

A fost foarte frumos şi impresionant răspunsul lor la întrebarea de ce anume Old Party şi de ce anume muzica anilor 70’-80’?

Diana Capiţa mi-a povestit că ea cu Ion au făcut cunoştinţă acum opt luni la un concert rock-acustic, iar când Ion a invitat-o pe ea la dans la boxe suna cântecul: Ain’t No Sunshine de Bill Withers, iar ei au crezut că anume muzica anilor 70’-80’ i-a atras, iar de atunci, încearcă să promoveze acest gen de muzică.

 

Ion mi-a mărturisit că şi părinţii lui au făcut cunoştinţă la un concert, de aceea el crede că această muzică le-a marcat viaţa părinţilor, acum pe a lui şi vrea ca să o marcheze și pe a multor altor tineri și a viitoarelor generaţii.

Deci, dacă vrei să petreci o seară pe cinste şi să-ţi curgă prin vene ritmul acestui gen de muzică, vino pe data de 28 noiembrie, ora 19.00, la The Albion Territory!

Aștepăm iubitorii de muzică bună. Mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente