Premiile Startup Weekend Moldova ce te vor ajuta să parcurgi calea de la idee la produs

orange3
Foto:Câștigători Startup Weekend Moldova

Cea de-a VII-a ediție a Startup Weekend Moldova vine cu o serie de premii de valoare ce vor ajuta tinerii antreprenori să-şi lanseze cu succes proiectele.

Startup Weekend Moldova se va desfăşura în perioada 13-15 noiembrie la Chișinău şi este dedicat programatorilor, specialiștilor în design grafic, managementul proiectului, marketing și administrarea businessului şi tuturor celor care îşi doresc să dezvolte afaceri în domeniul aplicațiilor online sau mobile.

Premiul special – participarea în Programul Product BootCamp desfăşurat de Spherik Accelerator, România

Premiul special Startup Weekend Moldova 2015 prevede participarea echipei selectate conform deciziei Juriului în Programul Product BootCamp desfășurat de către Acceleratorul de afaceri Spherik, Cluj, România. Premiul include asigurarea tuturor cheltuielilor aferente călătoriei, alimentării, cazării, taxei de participare în program și activitățile dedicate dezvoltării personale și profesionale.

Programul va oferi participanților posibilitatea de a obține know-how-ul necesar pentru parcurgerea drumului de la o idee la un produs

Product BootCamp se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 16 Decembrie 2015, la Cluj şi va fi dedicat creării unor produse viabile. Echipele vor fi ajutate să dezvolte produse pe care consumatorii le doresc și care, mai presus de orice, soluționează o problemă sau răspund unei necesități.

Participanții vor lucra pentru a analiza produsele și relevanța acestora pe piață, pentru a stabili criteriile pentru un Produs Minim Viabil și pentru a crea un plan de dezvoltare a produsului. Programul va fi moderat de unul dintre mentorii Spherik care deține o experiență impresionantă în domeniul creării produselor importante pentru piața globală și obținerii finanțării pentru startupuri. Mai multe detalii despre Product BootCamp aici.

Premiul este oferit în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor „Tekwill”, finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

 

Startup Weekend Moldova 2015

Premiile pentru locurile I, II, III

Partenerul tradiţional al evenimentului – Orange Moldova – va oferi premii bănești în valoare de 20.000 lei pentru locul I, 15.000 lei pentru locul II și 10.000 lei pentru locul III. Învingătorii vor beneficia şi de dispozitive şi servicii Orange de ultimă oră, care îi vor ajuta pe viitor să-şi dezvolte afacerea.

Cele mai interesante proiecte vor fi invitate de către mentorii incubatorului de afaceri Simpals Garage pentru colaborare și dezvoltare ulterioară în cadrul „Garajului”. Totodată, Simpals va oferi echipelor învingătoare bugete de publicitate în valoare de 3.000 de dolari, 2.000 de dolari, 1.000 de dolari.

Granat va oferi un premiu în valoare de 500 de dolari pentru servicii de digital marketing.

Participarea la Global Startup Battle

Proiectele învingătoare de la Startup Weekend Moldova vor fi înscrise la Global Startup Battle. Alături de alte proiecte din peste 250 de orașe din întreaga lume, cel mai bun proiect din Moldova va avea parte de EXPUNERE INTERNAȚIONALĂ, mentorat și resurse pentru a dezvolta în continuare startupul.

Premiul surpriză!

Organizatorii anunţă participarea în cadrul ediţiei curente Startup Weekend Moldova a unui invitat surpriză care va acorda un premiu special! Detaliile vor fi dezvăluite pe data de 15 noiembrie, în cadrul Ceremoniei de premiere Startup Weekend Moldova. Putem doar să spunem că premiul este unul extrem de motivant şi echipa care îl va obţine va beneficia de un suport semnificativ în dezvoltarea startupului şi lansarea produsului pe piaţă.

Startup Weekend Moldova va avea loc în incinta Zip House – Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii (situat pe str. Studenților 9/19, în spatele blocului III al Universității Tehnice a Moldovei). Pentru mai multe detalii despre Startup Weekend Moldova accesați aici. Biletele pot fi achiziționate inclusiv azi, 13 noiembrie, aici: http://www.fest.md.

 

Startup Weekend Moldova 2015

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC, în parteneriat cu Orange Moldova, Microsoft, Simpals ș.a. Parteneri media: AGORA, Allmoldova și #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente