Ideile de startup-uri revin în noiembrie la a VII-a ediție de Startup Weekend Moldova

SWM14
Foto: PC: Geo Lupașcu

Startup Weekend revine în Republica Moldova cu cea de-a VII-a ediție. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-15 noiembrie 2015, la Chișinău, în incinta Zip House – Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii (situat pe str. Studenților 9/19, în spatele blocului III al Universității Tehnice a Moldovei).

Startup Weekend Moldova este un exerciţiu practic pentru tinerii care aspiră să devină antreprenori în domeniul IT. Acesta este un eveniment important pentru întreaga comunitate IT, în cadrul căruia, participanții își pot transforma visurile în realitate, pot întâlni cofondatori și investitori pentru viitoarele startupuri, pot acumula experiență și lărgi rețeaua de prieteni care împărtășesc aceleași interese. La eveniment sunt invitați să participe programatori, specialiști in design grafic, managementul proiectului, marketing și administrarea businessului sau cei care își doresc să dezvolte afaceri în domeniul aplicațiilor online sau mobile.

În cadrul evenimentului, participanților li se propune să prezinte o idee și să o dezvolte într-un proiect viabil în decurs de 54 de ore. Astfel, ei formează echipe și experimentează întreg procesul de lansare a unei afaceri, de la generarea ideii pâna la dezvoltarea unui prototip, cu plan de marketing și model de business bine definit. Pe tot parcursul evenimentului, participanții sunt ghidați de mentori din Republica Moldova și de peste hotare, cu experiență în domeniul antreprenoriatului IT.

Pentru mai multe detalii despre Startup Weekend Moldova accesați aici.

Biletele pot fi achiziționate pe: http://www.fest.md.

 

Startup Weekend Moldova 2015

Învingătorii Startup Weekend Moldova vor fi premiați de către partenerii evenimentului.

La prima ediție Startup Weekend in Moldova, 572 de tineri au participat în cadrul competiției și au beneficiat de un transfer real de experiență și cunoștințe, valorificând din plin oportunitatea testării  ideilor și lansării unor proiecte de perspectivă.

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în Domeniul TIC, în parteneriat cu Orange Moldova, Simpals ș.a.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente