666 recomandări strașnice de evenimente pentru sâmbătă, 31 octombrie

halloweench5
Foto: PC: Ala Bejenaru – Victima

Ultima zi de octombrie e cea mai înfricoșătoare zi a anului, pentru că e Halloween. Echipa #diez a selectat cele mai interesante evenimente care vor avea loc. Distracție plăcută.

#1. Schimb de Cărți. Ediția de Halloween 

 

Schimb de cărți

Dragi cititori, bookaholici și visători, pentru că creativitatea clubului Schimb de cărți nu are margini, ne-am gândit că ar fi potrivit să organizăm un eveniment mai deosebit. Astfel, de Halloween, ne-am propus să venim mascați în personaje din cărți! Puneți inspirația la bătaie și surprindeți-ne!
Vom comenta cărțile „Domnișoara Christina” de Mircea Eliade și „Frankenstein” de Mary Shelley.

La ora 16.00, la 513. Detalii pe Facebook.

#2. Atelier de creație „Coronița din pomușoare” cu scop caritabil

 

Coronițe din Pomușoare

Sâmbătă sunteți invitați să colorați împreună emoția toamnei prin meșterirea coronițelor din pomușoare, care vor fi un accesoriu tomnatic ce se va încadra de minune în atmosfera rece a anotimpului.

Concomitent, acest eveniment are și un scop nobil: banii colectați la atelier vor fi donați Teresei Cozma, pentru continuarea tratamentului cu chimioterapie.

Prețul participării la atelier – 150 de lei, materialele necesare sunt incluse în preț.

Evenimentul va avea loc la Tucano Coffee Brasil, la ora 12.00. Detalii vedeți în eveniment.

#3. Maratonul Copiilor 2015// Campania „Cu drag, pentru Ucraina”

Diaconia

Organizat pentru al doilea an consecutiv de Misiunea Socială „Diaconia”, Maratonul Copiilor este un eveniment ce are drept scop cultivarea sentimentului de solidaritate în rândul copiilor cu vârsta până la 12 ani. În cadrul acestui maraton, copiii sunt invitați să alerge pentru o cauză nobilă, iar părinții lor, numiți în mod simbolic „sponsori”, sunt cei care convertesc distanța alergată în bani, care ulterior sunt donați. În acest an, Maratonul Copiilor este parte a campaniei „Cu drag, pentru Ucraina”, iar copiii sunt îndemnați să alerge pentru susținerea semenilor din Ucraina care au avut de suferit în urma războiului. Detalii în eveniment.

#4. Trick or TrIT 

ZIPHouse

ATIC invites you to celebrate Halloween together on Saturday, 31st of October at ZIP House at 17.00, Studentilor Str. 9/19. Detalii pe Facebook.

#5. Saturday workshops – Halloween 

Ad Astra

Creați-vă costumul de Halloween, la ora 15.00, la Consiliile Americane. Detalii în eveniment.

#6. Halloween at Kozlovna

 

Kozlovna

Halloween-ul este sărbătorit la data de 31 octombrie, fiind ziua care marchează unica noapte a anului, în care sufletele spiritoase și moarte pot trece peste granița lumii vii, în conformitate cu convingerile Celtice vechi.

Vino și truchează Kozlovna Ceska Pivní Restaurance și obține surprize frumoase. Intrarea este liberă. Evenimenul începe la ora 18.00. Detalii despre surprize în eveniment: Happy Halloween at Kozlovna.

#7. Trippy Animation Night 

 

Animest 2015

Trippy Animation Night se organizează în premieră la Chișinău. O colecție nou-nouță de scurtmetraje de animație dubioase, filmulețe rar văzute, dezgropate de prin pivnițele istoriei filmului și prezentate de gazda dumneavoastră, Michael Helmerhorst (Olanda). La ora 22.30, la Cinema Odeon.

Cu ocazia Halloweenului, curatorul și colecționarul olandez a pregătit un program special pentru publicul din Capitală. Stereotipuri rasiste, voci halucinante, introspecții infernale, goticul american, media mixată bine, tovarăşi ciudați și nici obișnuita porție generoasă de SEX, DRUGS and ROCK&ROLL nu va lipsi din meniul Trippy Animation Night! Detalii în eveniment.

#8. LCQ-93 – În căurarea miliardului pierdut

 

City Quest

Vreți să jucați Light City Quest și poate să găsiți miliardul? Veniți în fața la Grand Hall la 20.00. Detalii pe Facebook.

#9. Sâmbătă pe Vinyl

 

Spălătorie

Spălătorie vă invită să ne retragem din lumea sunetului digitalizat, să fixăm acul pe prima striație a discului și… Let the Magic Begin!
Hai să scoatem discurile uitate de prin ascunzișuri și să le mai dăm o șansă! Intrare 20 MDL. La 22.00 la Spălătorie. Detalii pe Facebook.

#10. Filmul ULTIMUL VÂNĂTOR DE VRĂJITOARE la Patria

La Patria Loteanu la orele 15.20 / 17.30 / 19.40 / 21.50. Detalii pe pagina oficială

#11. Mai multe petreceri de Halloween de vineri vedeți aici: Cele mai înspăimântătoare petreceri de Halloween care sunt organizate în Chișinău.

 

Halloween
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente