Cele mai înspăimântătoare petreceri de Halloween 2015 care se organizează în Chișinău

hallo7
Foto: PC: www.pinterest.com/pin/82401868159912383/

Echipa #diez vă dorește să aveți cel mai interesant Halloween din câte ați avut până acum, iar pentru asta am selectat cele mai înfricoșătoare petreceri la care puteți merge. Distracție groaznică!

Joi, 29 octombrie

# Pumpkin Halloween Carving

 

ARC

Învățați să vă jucați cu bostanii la Centrul American de Resurse, la ora 14.00. Detalii pe Facebook.

# STOMA HALLOWEEN PARTY #TABOO NIGHT CLUB

 

Stoma Halloween Party

Stomatologi din toată Moldova, uniți-vă. La ora 22.00, la Taboo Night Club. Detalii în eveniment.  

Vineri, 30 octombrie

# Expoziția DOVLEACUL MINUNE

 

Expoziție

Vineri, 30 octombrie, la ora 12.00, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală va fi inaugurată Expoziția DOVLEACUL MINUNE, organizată în parteneriat cu Asociaţia Obştească „DEMETRA”, care întrunește grădinari, pomicultori, viticultori şi floricultori amatori din Republica Moldova. Detalii în eveniment.

# Halloween Party la Draft 

 

Berăria Draft

Pe data de 30 octombrie, Berăria „Draft” vă invită să pătrundeți în atmosfera mistică de Halloween împreună cu Senatul Studenţesc al ASEM! Vă așteaptă concursuri înfricoșătoare, cocktail-uri, show costumat și un PREMIU SPECIAL pentru cei mai neînfricați oameni! Cadoul serii este reducerea de 15% la tot!

La 20.00, la Berăria Draft. Detalii pe Facebook.

# Living Halloween Party

 

Living

La 21.00, la Living Karaoke. Detalii pe Facebook.

# Budweiser Halloween

 

La Budweiser, la 20.00. Dress Code: ScaaAAAARRRRy! Detalii în eveniment.

# Smokehouse Halloween Costume Party w/ Internations

 

Smoking Halloween

Prizes will be awarded for:
1. The best costume.
2. The sexiest costume.
3. The scariest costume.
(as judged by the Internations Ambassador)

Cover for the Event will be as follows: door entry: 40 lei
(1/2 off for being in costume + 1/2 off for entrants registered with Internations Moldova = Internations Members in Costume get in free. All others 1/2 price with costume). Detalii în eveniment
.

# Halloween Devils Night Party

 

Devils Night Party

La 22.00, dansuri de Halloween. Detalii pe Facebook.

# Creepy Animation Night 

 

Animest 2015

În noaptea care demonstrează că animația poate fi captivantă nu doar pentru copii, la Creepy Animation Night, cele mai stranii şi mai înfricoșătoare animaţii vor intriga, amuza şi îngrozi spectatorii. Pe 30 octombrie, la Cinema Odeon, la 23.59, extratereştri, fantome şi eviscerări, întâmplări morbide pline de umor negru vor explora partea întunecată a animației.

Filmele vor fi intercalate de un live-act extraordinar al trupei Semiosis. Trupa, formată din duo-ul Alexandru Seidiu şi Şerban Ilicevici, încă din 2009, va acompania înfricoşătoarele calupuri de filme în ritmuri ambientale semi-improvizate. Detalii în eveniment.

Sâmbătă, 31 octombrie

# De Halloween, descoperă super-eroul din tine, la Shopping MallDova

 

Shopping MallDova

În acest an, Shopping MallDova pune la cale cea mai grandioasă adunare a super-eroilor! Special pentru tine am pregătit decorațiuni asemănătoare cu cele de la Hollywood și nenumărate activități cu efecte speciale, pentru ca tu să te simți în rolul principal.

Detalii despre eveniment.

# Baby Halloween Party

 

Wood Cafe

La 16.30, la WoodCafe, lăsați-vă copilul să se bucure de Halloween. Detalii pe Facebook.

# Happy Halloween at Kozlovna

 

Kozlovna

Halloween-ul este sărbătorit la data de 31 octombrie, fiind ziua care marchează unica noapte a anului, în care sufletele spiritoase și moarte pot trece peste granița lumii vii, în conformitate cu convingerile Celtice vechi.

Vino și truchează Kozlovna Ceska Pivní Restaurance și obține surprize frumoase. Intrarea este liberă. Evenimenul începe la ora 18.00. Detalii despre surprize în eveniment: Happy Halloween at Kozlovna.

# Halloween Night @ Ambition Cafe & Pub

 

Ambition Pub

Dacă toată lumea petrece de Halloween, atunci o facem și noi!
Vino costumat în seara de 31 Octombrie la petrecerea de Halloween, la ora 21.00, la Ambition Cafe and Pub, iar dacă ne sperii destul de tare, promitem că scăpăm câteva oferte! Detalii pe Facebook.

# Halloween Party @ Uptown Cafe!

 

Uptown

Unde ai putea să te adăpostești de spiritele rele şi să te simţi mai în siguranță, în Noaptea de Halloween? În Uptown Cafe, la ora 21.00.

Fantomele şi vârcolacii nu te vor găsi, doar dacă urmezi acest dress code Horror, Hero, AntiHero, Fetish, Vampire, Carnival, Uniforms, Fantasy. Detalii în eveniment.

# HALLOWEEN & HALLOWEEN

 

513

Dress code obligatoriu + buna dispoziție la 513, la ora 21.00. Detalii pe Facebook.

# Halloween Party!!! „Trick or Treat?”

 

Kiras Club

Shoturi scârboase, dar super gustoase. Decor dark și strașnic. Muzică bună și frumoasă de la Dj Fresh Sly. Sunteți așteptat în seara de 31 octombrie, ora 22.00, să sărbatoriți împreună cu Kiras Club distracția bântuită. Preț: 30 lei (prețul include și un shot de la bar). Detalii în eveniment.

# MACELARIA / 33 Chambers of Jesus-Shaolin – The Four Warriors of Death

 

T5

Măcelăria prezintă: 33 Chambers of Jesus-Shaolin – The Four Warriors of Death

Sânge, măruntaie, nunchakuri, săbii, carne, oase, pumni, picioare şi hardcore. Ultima confruntare între Întuneric şi Lumină, Isus Christos Shaolin luptă cu Darth Kung Fu Vader, Satanic Ninja 160 bpm în duel cu Sfântul Duh Samurai Math Beats. Măcelul va fi acompaniat de sunetele angelico-satanice din partea Soldaţilor Morţii. Vă aşteptăm cu armele pregătite. În numele Tatălui Baal Gabber Techno, al Fiului Belzebul Goregrind şi al Sfântului Duh Lucifer Experimental Knife at 666 rpm.

La ora 22.00, la T5. Detalii pe Facebook.

# Trippy Animation Night

 

Animest 2015

Trippy Animation Night se organizează în premieră la Chișinău. O colecție nou-nouță de scurtmetraje de animație dubioase, filmulețe rar văzute, dezgropate de prin pivnițele istoriei filmului și prezentate de gazda dumneavoastră, Michael Helmerhorst (Olanda). La ora 22.30, la Cinema Odeon.

Cu ocazia Halloweenului, curatorul și colecționarul olandez a pregătit un program special pentru publicul din Capitală. Stereotipuri rasiste, voci halucinante, introspecții infernale, goticul american, media mixată bine, tovarăşi ciudați și nici obișnuita porție generoasă de SEX, DRUGS and ROCK&ROLL nu va lipsi din meniul Trippy Animation Night! Detalii în eveniment.

# Halloween Night /Radisson Blu Leogrand Hotel/ 31 October

 

Radisson Blu

Sâmbătă, 31 Octombrie, de la ora 23.00, Radisson Blu Leogrand Hotel vă invită la cea mai vicioasă noapte din an, într-un cadru regal, misterios şi extravagant!

În acest an, Nyktophilia Halloween Night va provoca oaspeţii să aibă apariţii spectaculoase, pentru o seară unică, în cele mai senzaţionale costume și în cea mai bună dispoziție! Detalii pe Facebook.

# Pivnushka Halloween

 

Halloween

Pivnushka A-95 vă invită la o mega petrece, la „Halloween Party”, la ora 21.00.
În program: O atmosferă înfricoșătoare a întunericului și un decor unic, muzică live și multe concursuri tematice, magie și face art pentru toți doritorii, bună dispoziție și amintiri plăcute,
seara dată cu siguranță va fi una specială, impresionantă și de neuitat. Detalii pe Facebook.

# Halloween Party at Studio 

 

Studio

La 22:00, la Studio. Detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente