(foto, video) Ei sunt tinerii care ne vor reprezenta țara la Campionatul Mondial de Dans 2015

12167128_10203492208384249_1663088718_n
Foto: Echipa „Space Dance” la Campionatul European de Dans, desfășurat în Polonia PC: Facebook/SpaceDance

În timp ce show-ul politic și răsturnările de situații din Parlament cuprind topurile știrilor autohtone, dansul moldovenesc atinge noi culmi: după ce s-a afirmat cu succes în cadrul Campionatului European de Dans din Polonia, trupa „Space Dance” ne va reprezenta țara la Campionatul Mondial de Dans, care se va desfășura la Rimini, Italia.

Campionatul va avea loc în perioada 20-26 octombrie 2015, Republica Moldova fiind reprezentată de două grupe de dansatori ai trupei „Space Dance”: juniorii (11-15 ani) și trupa de bază (16-25 ani).

 

PC: Facebook/SpaceDance
PC: Facebook/SpaceDance

Dansatorii au obținut posibilitatea de a se afirma pe plan internațional după ce au ocupat locuri de frunte în cadrul Campionatului European de Dans, desfășurat în Polonia, unde doi din membrii „Space Dance” s-au calificat pe locul al șaptelea din 90, iar dansatoarea Lana Carauș a ajuns să fie a 11-a din totalul de 120 de participanți ai Campionatului.

 

PC: Facebook/SpaceDance
PC: Facebook/SpaceDance
PC: Facebook/SpaceDance
PC: Facebook/SpaceDance
PC: Facebook/SpaceDance
PC: Facebook/SpaceDance

Anterior, echipa „Space Dance”, în frunte cu coregrafii Lilian Carauș, Svetlana Gluhova și directoarea centrului de dans – Marina Baban, a mai participat la concursuri atât naționale, cât și internaționale, calificându-se printre șapte cele mai bune echipe.

Mai jos puteți viziona promo-ul lui Alex și Lana  – perechea care s-a clasat pe locul al șaptelea și va urma să ne reprezinte țara la Campionatul Mondial de Dans 2015:

#diez le dorește multă baftă și energie pozitivă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente