(video) Cântecele împotriva lui Putin ar putea duce la sancționarea stadionului Zimbru

ruma
Foto: Basarabia - Pământ românesc

Stadionul Zimbru ar putea fi sancționat datorită comportamentului suporterilor naționalei Moldovei, care în meciul din preliminarii l-au huiduit pe Putin.

Presa rusă se arată deranjată de faptul că suporterii moldoveni au scandat lozinci împotriva președintelui rus Vladimir Putin, dar și pentru că au afișat bannere cu Ștefan cel Mare, tricolor sau crucea celtică, informează Agora.

 

Portretul lui Ștefan cel Mare la meciul de fotbal împotriva Rusiei
Portretul lui Ștefan cel Mare la meciul de fotbal împotriva Rusiei

Ministrul Sportului din Rusia, Vitali Mutko, a declarat pentru o agenție de știri rusă că dacă comportamentul suporterilor moldoveni nu va fi inclus în raportul UEFA, atunci Uniunea de Fotbal din Rusia va atrage atenția organizațiilor internaționale asupra comportamentului celor din tribune. „Eu nu aș dramatiza situația de pe stadion: au fost două grupuri de fani: 300 de oameni dintr-o parte și 150 din altă parte – care scandau lucruri neplăcute pentru noi”, a declarat Mutko pentru Ria Novosti.

 

Матч ещё не начался, например 🙂

Posted by Vladimir Vieru on Friday, October 9, 2015

 

Pe data de 9 octombrie, pe arena stadionului Zimbru, a avut loc meciul selecționatelor Moldovei și Rusiei. Echipa rusă a câștigat pe terenul nostru cu scorul 2 la 1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente