(foto) Lucrările de construcție ale mansardei arse la Botanica, pe final. Cum arată în interior

DSC_0635_-_Copie
Foto: PC: Chișinău.md

Lucrările de finisare interioare ale mansardei blocului de locuit din str. Independenței, 10/2, distrusă în urma incendiului produs în luna mai 2014, vor fi încheiate în decurs de două săptămâni.

În prezent se efectuează lucrări de montare a ușilor de interior ale mansardei și amenajarea locurilor de uz comun de la toate etajele blocului, care au avut de suferit în urma incendiului.

După finalizarea reconstrucției mansardei, municipalitatea va efectua lucrări de termoizolare și renovare a pereților exteriori ai blocului de locuit. Aceste lucrări sunt planificate pentru anul viitor și vor fi incluse în bugetul municipal.

De asemenea, va fi creat un grup de lucru pentru a evalua prejudiciile aduse bunurilor din locuințele care au fost distruse în urma incendiului și urmează a fi suportate integral de către municipalitate.

Menţionăm că incendiul care a distrus 28 de apartamente de la mansarda blocului de locuit din sectorul Botanica s-a produs din cauza unui scurt circuit. Costul total al lucrărilor de reconstrucție este de circa 12 milioane lei, bani care sunt alocați din contul bugetului municipal.

DSC_0635_-_Copie

DSC_0652

DSC_0653

DSC_0677

DSC_0686

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente