Amour Ambiente – descoperă canalul ce promovează muzica bună și creația fotografilor autohtoni

12062359_981945265202122_1647695828_o
Foto: PC: Geta Bagheta

Amour Ambiente este un canal pe YouTube creat de tânărul moldovean Vadim Chirița pentru a promova muzica puțin cunoscută printre internauți.

Vadim ne-a spus că a făcut acest canal, deoarece mereu a vrut să le arate oamenilor cum sună muzica bună, dar în același timp, să promoveze creația fotografilor autohtoni, utilizând lucrările sale drept coperte la videouri. „Colaborez deja cu Geta Bagheta, Cristian Dorme, Nicu Dragan, Doina Moraru, dar și cu alți fotografi nu prea cunoscuți”, a spus tânărul.

 

PC: Geta Bagheta
PC: Geta Bagheta

„Îmi place să fiu un fel de filtru care caută și detectează muzica bună. Ideea mi-a venit cu mult timp în urmă. Dacă pe atunci mă temeam de drepturile de autor pe Youtube, acum nu mai există astfel de probleme, odată ce am permisiunea directă a interpreților. Rezultate deja sunt și asta mă bucură. Acest canal este util, promovează interpreții necunoscuți. Pe alte canaluri mai renumite se cere bani pentru publicarea unei piese, însă pe Amour Ambiente totul este gratis, n-am profit, deci totul e din plăcere”, a menționat el.

 

PC: Geta Bagheta
PC: Geta Bagheta

Cu referire la evoluția acestui canal pe viitor, dânsul a declarat că se așteaptă să fie unul de succes. „Sunt pozitiv atunci când mă gândesc la viitor, sper că acest canal va fi vizionat de mii de oameni, nu numai din Moldova”, a conchis Vadim.

 

PC: Tumblr/Naim Apti Naim
PC: Tumblr/Naim Apti Naim
PC: Tumblr/Naim Apti Naim
PC: Tumblr/Naim Apti Naim

Iată unul dintre videourile de pe acest canal, iar mai multe poți viziona pe YouTube:

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente