Ai o idee ambițioasă? Înscrie-te la Bursa Thiel și câștigă un grant de 100.000 de dolari

fellow
Foto: PC: Facebook/ Thiel Fellowship

Bursierii Thiel, acum și alumni, au produs peste 200 de milioane de dolari SUA în activitatea economică, inclusiv în dobânzi, investiții, granturi. Ei au pus bazele a 58 de organizații care întrunesc peste 200 de lucrători și au creat noi tehnologii care sunt folosite în toate lumea. Organizațiile create de către bursieri au un agregat de valoare de mai mult de un miliard de dolari.

Dacă ești un tânăr creativ și motivat, și ai în capul tău un proiect ambițios, pe care vrei să-l aduci la viață, atunci bursa Thiel este pentru tine.

Cele mai bune idei, care se concentrează pe un lucru calitativ, cercetări, auto-educație în afara băncilor universitare, vor primi un grant în valoare de 100 de mii de dolari SUA. De asemenea, bursierii sunt mentorați de o comunitate de gânditori cu imaginație, investitori, savanți, antreprenori, astfel încât tinerii să profite de ghidare și conexiuni cu anumite tipuri de afaceri care pot fi replicate în orice sală de clasă.

Dacă ai o idee uimitoare care merită să fie realizată, înscrie-te aici în rândul participanților. Tot ce va trebui să faci este să descrii ideea proiectului tău, la ce ai ajuns acum și cu cine lucrezi în maximum 500 de cuvinte, dar și să transmiți un link GitHub către proiectul tău.

Numeroase detalii despre Bursa Thiel găsești aici și pe pagina de Facebook. Studiază minuțios paginile pentru a avea o idee mai bună despre domeniul bursei și cum te vor ajuta bursieri în crearea proiectului tău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente