Opt lucruri pe care Apple nu le-a dezvăluit despre noul iPad Pro

ipad2
Foto: Noul iPad Pro, PC: Mashable

În cadrul evenimentului organizat de către gigantul din Cupertino, Apple a lansat diverse produse – inovative sau nu prea, dar care, cel mai probabil, le vor fi pe plac utilizatorilor dispozitivelor gigantului tehnologic.

#1. Nu există 3D touch

Deși noile iPhone-uri 6S și 6S Plus posedă această caracteristică, modelul nou de iPad nu-l are. Asta înseamnă că nu vei putea apăsa mai tare pe ecran și nu vor apărea diverse shortcut-uri sau preview-uri la ceea ce-ți trebuie ție.

#2. Apple Pencil se încarcă extrem de rapid

Deși pixul ăsta costă tocmai 99 de dolari SUA, Apple Pencil promite a fi o inovație pentru utilizatori. Se încarcă rapid prin intermediul iPad Pro – 15 secunde de reîncărcare recuperează 30 de secunde de lucru al pixului Apple.

 

PC: Mashable

#3. Portul de iluminare este acum și port de reîncărcare

Portul de iluminare, adică cel de încărcare al dispozitivului, acum are o funcție dublă, cea de reîncărcare fiind un bonus drăguț pentru utilizatorii Apple. Până acum, niciun dispozitiv Apple ce are port de iluminare nu fusese bidirecțional.

#4. Apple Pencil lucrează doar la iPad Pro

Noul pix Apple nu doar costă mult, dar nu este atât de capacitiv după cum se credea inițial. Un utilizator iPad Pro nu va putea utiliza Apple Pencil pentru suprafețele non-presiune de pe iPhone-uri sau alte iPad-uri.

 

PC: Mashable

#5. Nu este necesară conexiune bluetooth pentru tastele Apple

Acum, iPad Pro poate utiliza noul său port magnetic, supranumit Smart Connector. Noul conector poate conecta tastatura Apple Smart fără a avea nevoie de bluetooth, conexiune care ar putea de multe ori să dea erori.

#6. Apple Smart Keyboard este rezistentă la apă și pete

Tastatura Apple Smart, în valoare de 169 de dolari, este rezistentă la lichide sau la fărâmituri. Creatorii promit că aceasta este perfectă și poți șterge gunoiul de pe tastatură cu doar o cârpă umedă.

 

PC: Mashable

#7. Camerele nu sunt într-atât de bune

Nu contează cât de stupid arată aceasta în public, dar oamenii utilizează iPad-urile să facă poze și să filmeze. Totuși, iPad nu e niciodată lăudat pentru camerele de proastă calitate. Noul iPad Pro are o cameră de 8 megapixeli cu o calitate destul de joasă.

#8. Ai parte de o tonă de memorie cu acces aleator

RAM, prescurtarea pentru memorie cu acces aleator, este memoria de care are nevoie fiece calculator pentru a înregistra informația. Cu cât mai mult RAM are un dispozitiv, cu atât mai rapid lucrează dispozitivul și, astfel, experiența unui utilizator este mai clară – poți deschide simultan mai multe aplicații sau să te folosești de alte servicii ale dispozitivului. iPad Pro are, potrivit creatorilor, 4GB de memorie RAM.

 

PC: Mashable

Vezi aici care sunt inovațiile lansate în cadrul evenimentului din 9 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente